• Geri dön

  • 786 Görüntülenme

  • 123 Haber

  • 11 İşletme görüntülenme


Sağlıklı bir uyku için mevsimsel yatak seçiminin önemine dikkat çeken Armis, bunaltıcı sıcaklarda yaşanan uyku problemine geniş ürün gamıyla çözüm önerileri sunuyor. Armis, antibakteriyel özelliğe sahip Thermo Regulate yatak modeliyle vücut ısınızı dengede tutmanıza, Cashmere yatak modelinin ısı düzenleyici özelliği ile de deliksiz bir uyku deneyimi yaşamanıza yardımcı oluyor. Yaz tatilini geniş ailesi ile geçirmek isteyenlere, katlamalı ve yavrulu yatak modelleriyle yerden tasarruf imkanı sunan Armis, tatilin tadını doyasıya yaşamanızı sağlıyor.

Mevsimine göre doğru yatak seçimi; sağlıklı bir uyku, dinlenme, vücudun yenilenmesi ve çeşitli ağrıların oluşmasının önüne geçilmesi için büyük önem taşıyor.

Armis Yatak tarafından geliştirilen Thermo Regulate ve Cashmere yatak modelleri, sıcak yaz aylarında yaşanılan uyku problemini minimuma indirmenize yardımcı oluyor. Sıcak havalarda vücut ısınızı dengede tutan Armis Thermo Regulate yatak, aynı zamanda kötü koku oluşumunu engelleme özelliği ile tercih sebebi oluyor. Birbirinden bağımsız yay sistemiyle hareketten kaynaklı uyku bölünmelerini ortadan kaldıran Cashmere yatak modeli ise nem ve ısı düzenleyici özelliğe sahip cashmere elyafı içeren kumaşıyla yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor.

Yaz tatilini kalabalık aile gruplarıyla geçirenler için Armis, iki farklı model seçeneği sunuyor. Tekerlek sistemi sayesinde kolay taşınabilen ve kullanılmadığı zamanlarda yer kaplama problemini ortadan kaldıran katlanır yatak, rahat bir yaşam alanı oluşturmanızı sağlıyor. Fonksiyonel bir kullanım sunan Armis’in Yavrulu yatak modeli, ister çift kişilik, ister iki ayrı tek kişilik kullanımıyla büyük avantaj sağlıyor. Tek kişilik kullanımlarda mekanizmadaki yatağın altına gizlenme özelliği, kullanıcısına yaşam alanında ekstra yer kazandırıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL