• Geri dön

  • 365 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 197 İşletme görüntülenme


Farklı tasarım ve özgün temalarıyla “Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un bebekler için özel olarak ürettiği nevresim takımları, bebeklerin en güzel uykularına eşlik ediyor. Yumuşak dokulu, hava geçiren ve bebek cildiyle uyumlu Dream, Nora, Levron nevresim takımları ile bebekler kendini bulutların üstünde hissediyor.

Tasarımlarıyla evlerdeki yaşamı daha keyifli hale getiren Bella Maison, bebek nevresim takımlarıyla da bebeklerin uykusunun daha keyifli geçmesine yardımcı oluyor. Yüzde yüz pamuklu ranforce kumaştan üretilen Dream, Nora, Levron bebek nevresim takımlarıyla bebekler konforlu ve bir o kadar da huzur dolu uykuya kavuşuyor.

Ferahlığı bebeklerin uykusuna yansıyacak

Yüzde yüz pamuklu ranforce kumaştan üretilen Dream Bebek Nevresim Takımı, pamuklu yapısının verdiği ferahlığı bebeklerin uykusuna yansıtıyor. 100x150 santimetre ölçüleriyle hızla büyüyen bebeklerin uzun süre ihtiyacını karşılıyor. Nevresim, yastık kılıfı ve lastikli çarşaftan oluşan takım, bebeklerin narin ciltleriyle uyumlu olup, alerjen veya azoik boya içermiyor. Nevresim takımı, nevresim ve yastık kılıfındaki renkli şeritlerle kendini ön plana çıkarırken, bebeklere yeşil, sarı ve kiremit olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Nevresim takımı beyaz rengiyle de klasik tasarım sevenlerin ilk tercihi oluyor.

Bebekler, nefes alan kumaşla serin bir uykunun tadına varıyor

Tasarımda mavi şeritlerin ön planda olduğu Nora Bebek Nevresim Takımı, yüzde yüz pamuklu ranforce kumaşın tüm özelliklerini bebeklerin uykusuna yansıtıyor. Bebekler, nefes alan kumaşla serin bir uykunun tadına varıyor. Şeritli tasarıma sahip yastık kılıfı ve nevresime, mavi tonun ağırlıkta olduğu lastikli çarşaf eşlik ediyor. Yastık kılıfı ve nevresimde kullanılan örme bağcıklar, bebek nevresim takımlarında yeni bir tasarımın öncülüğünü taşıyor.

Bebeklerin uykularına rengarenk dinozorlar, kaplumbağa ve kuşlar eşlik ediyor

Birbirinden eğlenceli hayvan figürleriyle tasarlanan Levron Bebek Nevresim Takımı’nda bebeklerin uykularına rengarenk dinozorlar, kaplumbağa ve kuşlar eşlik ediyor. Tüm renklerin bir arada eğlenceli hayvan figürleriyle kullanıldığı takımın beyaz lastikli çarşafı ise bebeklerin saflığına ve temizliğine gönderme oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL