• Geri dön

  • 339 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 12 İşletme görüntülenme


Türkiye Doğal Taş Sektörü dünyayı dolaşmaya devam ediyor 
Türkiye Doğal Taş sektörü Vietnam ve Tayvan’da önemli iş bağlantıları gerçekleştirdi
Düzenlediği sektörel heyet organizasyonlarıyla Türk doğal taşını dünyaya tanıtmaya devam eden İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), bu kez Vietnam ve Tayvan’a yönelik bir organizasyon düzenledi. Organizasyon kapsamında sektörün önemli iş bağlantıları gerçekleştirdiğinin altını çizen İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Dinçer, uzak coğrafyalarda Türk doğal taşını tanıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Doğal taş ürünlerinin mevcut ve hedef pazarlara ulaşması için çalışan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), sektörel heyet organizasyonları düzenlemeye devam ediyor.

Bu kez düzenlenen heyetler kapsamında Vietnam’ın Ho Chi Minh kentine ve Tayvan’ın Taipei şehrine giderek ikili iş görüşmeleri gerçekleştiren 21 katılımcı firma ve 28 firma temsilcisi, önemli iş bağlantılarına imza attı. Etkinliğin ilk gününde Ho Chi Minh kentinde faaliyet gösteren üç sektör firmasına teknik gezi gerçekleştiren sektör temsilcileri, ziyaret edilen firmalar ile de ikili iş görüşmesi gerçekleştirme imkanı buldu.

Organizasyonun ikinci gününde ise Taipei’de 21 yerel firma ile toplantı yapan sektör temsilcilerine Taipei Türk Ticaret Ofisi yetkilisi Murat Baklacı da eşlik etti ve pazar hakkında önemli bilgiler verdi. Etkinliğin son gününde ise Türkiye doğal taş sektörü, Taipei’de bulunan 6 alıcı firmaya teknik gezi yaparak, firmaların yetkilileri ile tanıştı, depo, showroom ve fabrikalarını gezdi.

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Dinçer “Mevcut pazarlarımızı koruyarak yeni pazarlara ulaşmak için sektörel ticaret heyetleri gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz sektörel ticaret heyetleriyle adım atmadığımız, gitmediğimiz ülke bırakmamayı hedefliyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL