• Geri dön

  • 2.791 Görüntülenme

  • 334 Haber

  • 213 İşletme görüntülenme


Sıcacık ve buz gibi, kucaklayan ve mesafeli, modern yaşamın tüm dokularını oturma odalarından, çalışma ve yatak odasına kadar her alana taşıyan Doğtaş Solid koleksiyonu metal, keten ve ahşap birlikteliğinden doğuyor.

Doğtaş Solid oturma grubu, ketenin benzersiz dokusunu iyi hissettiren sıcaklık ve rahatlık ile yaşam alanlarına taşıyor. Solid koleksiyonu, kullanılan deri detaylar ve metal uygulamalarla taptaze ve beklenmedik bir tasarım dokunuşunu evlere taşırken keten kumaş görüntüsüyle de modern ve spor bir tasarım sunuyor.

Önümüzdeki yılların yükselen trendi metal ve mat yüzeyler Solid koleksiyonunda detaylarda kullanılıyor. Oturma grubu ve TV ünitesi koleksiyonlarında Doğtaş stili ile mekânlarda spor ve dinamik bir etki yaratan Solid Koltuk Takımı, evde geçirilen zamanların kalitesini artırıyor.

Modüler yapısı sayesinde, farklı kombin alternatifleri sunan Solid koleksiyonu 3’lü sehpalı modülde tercihe göre eklenebilen sehpa, dergilik ve depolama alanı ile alternatif kullanım alanları sunuyor. 3’lü ve 2’li modülde bulunan ahşap baza uygulaması ise tasarımda öne çıkan doğal dokuları belirginleştiriyor.

Click-Clack Mekanizma ile Koltuktan Yatağa

Konforlu oturumuyla yaşam alanlarında modern bir ruhu yansıtan Solid, click-clack mekanizmalı yatak olma özelliğiyle bir koltuk takımından fazlası. Siyah renkli, metal ve yüksek ayak yapısı ile temizlik kolaylığı sağlayan Solid koltuk takımı kendi koleksiyon bileşenlerinin yanı sıra Castro yan ve orta sehpa ile tamamlanıyor. Özel deri detaylı aydınlatmaları ile modern ve sade görüntüsü Home koleksiyonundan saks mavi Plump Vazo, canlı turuncu Lizie Vazo ile renkleniyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL