• Geri dön

  • 926 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, denizin renklerini ve yazın enerjisini birbirinden farklı ve eşsiz ürünleri ile sofralara taşıyor!

Paşabahçe Mağazaları, yaz günlerinin sıcaklığını sofralara taşıyor. El imalatı cam karaflardan bardaklara, mavinin tonlarını içeren tabaklardan servis kaselerine kadar birbirinden farklı ürünler sofralarda yazın esintisini yaşatmaya davet ediyor.

Yaz sofralarının şıklığı Orquestra’dan

İki ünlü tasarımcı David Raffoul ve Nicolas Moussallem tarafından tasarlanan Orquestra porselen serisi, farklı geometrik çizgileri, müziğin ahengiyle birleştiriyor. Her çizginin kendine özgü yön ve yoğunluğu ile disiplin ve mükemmelliği yansıtarak birlikte bir senfoni oluşturduğu Orquestra serisi, Wallpaper Design Award2015 ve Red Dot Design Award 2015 ödüllerine de sahip.

Sofralar ‘Electrum’ ürün ailesi ile renkleniyor

Sofraların enerjisini bambaşka bir boyuta taşıyan seramik ‘’Electrum’’ ürün ailesi bardaklardan kaselere, kupalardan sürahilere kadar en canlı renkleriyle tam yaz havasını yansıtıyor.

Yazın mükemmel tamamlayıcısı dondurmalar şık sunumlarda

Sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak dondurma servisleri için birbirinden farklı sunum alternatifleri de Paşabahçe Mağazaları’nda sizleri bekliyor.

Yazın şık davet sofraları için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL