• Geri dön

  • 404 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 733 İşletme görüntülenme


MÜZİKSEVERLERİ SEVİNDİRECEK KAMPANYA!
FEST Travel'dan Münih’te Fazıl Say Notaları ve Avusturya’da Yılbaşı gezilerinde 12 Temmuz’a kadar kişi başı 200€ indirim fırsatı!

Dünyanın en önemli sanat etkinliklerine, konserlerine ve festivallere yönelik olarak düzenlenen Notalı Rotalar®, müziksever gezginlerimizi görkemli salonlar ve eşsiz atmosferlerde ünlü orkestralar, şefler ve müzisyenlerle buluşturuyor.

13 - 15 Eylül 2019 Münih’te Fazıl Say Notaları gezisinde, dünyanın en iyi orkestralarından İsrail Senfoni Orkestrası’nın, Gasteig Münih’te, şairane bir şef olarak tanımlanan ve Zubin Mehta ve tüm dünyayı etkileyen Fazıl Say’ın eşliğinde gerçekleştirilecek olan konserinde Beethoven ve Berlioz’un eşsiz notalarını dinleme şansı yakalayacaksınız.

Ayrıntılı bilgi için: festtravel.com/munihte-fazil-say-notalari

29 Aralık - 1 Ocak tarihlerindeki Avusturya’da Yılbaşı gezisi ise Viyana Filarmoni Orkestrası’nın 1914’ten beri her yıl verdiği geleneksel yeni yıl konseriyle taçlanıyor. Gidemeyenlerin yeni yılın ilk gününde televizyondan da olsa izledikleri bu efsanevi konserde bu yıl müzikseverler orkestrayı Boston Senfoni Orkestrası’nın şefliğini üstlenen Andris Nelsons yönetiminde dinleyecekler. Bu ikonik konseri kaçırmamak ve 2020’ye unutulmaz bir başlangıç yapmak için kaçırılmayacak bir gezi...

Ayrıntılı bilgi için: festtravel.com/avusturyada-yilbasi-gezisi

Kampanya Şartları
Münih’te Fazıl Say Notaları veya Avusturya’da Yılbaşı’na 12 Temmuz’a kadar katılarak gezi ücretinin tamamını tek seferde ödemeniz durumunda kişi başı 200€ indirim kazanacaksınız! Ödemeyi nakit ya da kredi kartı ile yapabilir, dilerseniz kredi kartına taksit imkânlarından faydalanabilirsiniz. Başka bir kampanya ile birleştirilemeyen indirim kampanyamızda iptal durumunda iade yapılmayacağını belirtmek isteriz.

Kampanya detayları için: festtravel.com/kampanyalarimiz

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL