• Geri dön

  • 474 Görüntülenme

  • 18 Haber

  • 941 İşletme görüntülenme


Lincoln Electric Türkiye’den Jeneratör Uyumlu Kaynak Makineleri: Inverter 255 Ultra ve Inverter 405 Ultra
Kaynak sektörünün lider kuruluşu Lincoln Electric Türkiye’den Inverter 255 Ultra ve Inverter 405 Ultra kaynak makineleri jeneratör uyumlu özellikleriyle elektrik olmayan ortamlarda dahi kaynak yapılmasına olanak sağlıyor. Ağır çalışma koşullarına karşı dayanıklı olan bu kaynak makineleri yüksek dayanıma sahip kauçuk kaplı enerji besleme kabloları sayesinde tamir-bakım maliyetlerini de azaltıyor. Ürünler konvansiyonel redresörlere göre kullanım şartlarına bağlı olarak yaklaşık %20-30 oranında enerji tasarrufu sağlarken ark tutuşma problemlerini ortadan kaldıran Sıcak-Başlangıç (Hot-Start) ve kaynak arkının daha kararlı (stabil) olmasına olanak sağlayan ayarlanabilir Ark-Kuvveti (Arc-Force) özellikleriyle de dikkat çekiyor. Lincoln Electric Türkiye’den Inverter 255 Ultra ve Inverter 405 Ultra kaynak makineleri ile yenilikçi ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiye askaynak.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Geliştirdiği ürünlerle kaynak sektöründe adından sıkça bahsettiren Lincoln Electric Türkiye, elektrik olmayan ortamlarda bile jeneratör ile kaynak yapılmasına olanak veren Inverter 255 Ultra ve Inverter 405 Ultra kaynak makinelerini sunuyor. Lincoln Electric Türkiye’nin Inverter 405 Ultra kaynak makinesi sınıfının en güçlü kaynak makinesi olarak ön plana çıkarken iki makinenin de sınıflarının en iyi kaynak performansına sahip olmaları dikkat çekiyor. Makineler aynı zamanda sınıflarının en güvenli ve taşıması en kolay kaynak makineleri olarak kabul ediliyor.

Inverter 255 Ultra %30’da 250A kaynak akımıyla 5.0 mm çapa kadarki rutil ve bazik karakterli örtülü elektrodlarla gerçekleştirilen kaynak uygulamalarında sıçrantıdan uzak ve yüksek performansa sahip kaynak dikişleri sağlıyor. Inverter 405 Ultra ise %45’de 400A kaynak akımıyla kusursuz kaynak dikişleri sunuyor. Inverter 255 Ultra 47V değerlerindeki boşta çalışma gerilimleri (OCV) sayesinde elektrik çarpılma tehlikesine karşı yaşamsal risk oluşmadan güvenli bir çalışma ortamı oluşturuyor. Inverter 405 Ultra ise 50V değerindeki boşta çalışma gerilimiyle kaynak ustalarına güvenli bir şekilde kaynak yapabilme imkanı veriyor. Yalnızca 13,5 kg ağırlık ve 16,5 x 28 x 44 cm boyutlarında olan Inverter 255 Ultra engebeli, dar ve kalabalık ortamlarda kaynak yapmak için ilave arabaya veya tekerlekli bir taşıyıcı sisteme ihtiyaç duymuyor ve kolayca taşınabiliyor. 20,5 kg ağırlık ve 24x44x54 cm boyutlarındaki Inverter 405 Ultra da kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor ve zorlu şartlarda kolayca taşınarak mükemmel kaynak deneyimleri sunuyor. Aşırı ısıl yüklemelere karşı termal koruma devresi ve uyarı lambası ile donatılan makinelerin özel tasarıma sahip havalandırma ızgaraları su girişi engellerken maksimum hava sirkülasyonuna da olanak sağlıyor. Inverter 255 Ultra ve Inverter 405 Ultra sahip oldukları Hot-Start ve Arc-Force özellikleriyle de kaynak ustalarının mükemmel kaynak deneyimleri elde etmesine yardımcı oluyor.

Lincoln Electric Türkiye’nin jeneratör uyumluluklarıyla sektörde kaynak profesyonellerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren kaynak makineleri Inverter 205 Ultra ve Inverter 405 Ultra; en zor şartlarda bile kaynak yapılmasına imkan sağlıyor. Düşük altyapı kurulum maliyeti de sunan bu kaynak makineleri invertör teknolojileri sayesinde mükemmel bir performans ve düzgün karakteristikli bir kaynak arkı elde edilmesine imkan veriyor. Makinelerin sahip olduğu gerilim koruma özelliği uzun kablolarla kullanılırken aşırı ısıl yüklemelere karşı termal koruma devresi ve uyarı lambası ile donatılarak güvenli hale getiriliyor. Ürünler konvansiyonel redresörlere göre kullanım şartlarına bağlı olarak yaklaşık %20-30 oranında enerji tasarrufu sağlayan bu ürünler fan soğutmasına sahip ve EN 60974-1, EN 60974-10 ile CE güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanıyor. IP21S koruma sınıfında yer alan Inverter 255 Ultra ve Inverter 405 Ultra ile Lincoln Electric Türkiye’nin yenilikçi ürünleri hakkında detaylı bilgilere askaynak.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL