• Geri dön

  • 1.781 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


AÇIK HAVADA SİNEMA GECELERİNE YOĞUN İLGİ

Bilkent Center, ziyaretçilerine açık havada sinema keyfi sunuyor. Ankaralılar Açık Hava Sinema Gecelerine yağmura rağmen yoğun ilgi gösterirken, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Sinema geceleri Yeşilçam’ın unutulmaz filmleriyle devam edecek.

Bu yıl yenilenerek birçok markayı bünyesine dahil eden ve 20. Yaşını kutlayan Bilkent Center Temmuz ayı boyunca ziyaretçilerine sinema şöleni yaşatmaya devam ediyor. Hafta sonu gerçekleşen gösterimlerde Organize İşler Sazan Sarmalı ve Şampiyon filmleri kurulan dev ekranda sinema tutkunlarıyla bir araya geldi. Beyaz perdede sevdikleri oyuncuların performanslarını izleyen sinemaseverler keyifli vakit geçirdi. Gösterimler Gülen Gözler ve Yalancı Yarim filmleriyle ay boyunca sürecek.

NOSTALJİ RÜZAGARI ESECEK
‘Açık Hava Sinema Geceleri’ kapsamında Yeşilçam filmleri de Ankaralılarla bir araya gelecek. 19 Temmuz Cuma günü yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı ve Türk sinemasının dev isimleri Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Müjde Ar, Ayşen Gruda ve Itır Esen’in rol aldığı 1977 yapımı komedi filmi Gülen Gözler, 20 Temmuz Cumartesi günü ise Türk sinema tarihinin mihenk taşları Emel Sayın ve Tarık Akan’ın başrol oynadığı Yalancı Yarim filmi sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

ÖNCE ALIŞVERİŞ, SONRA SİNEMA
Etkinlik alanına gelen ziyaretçiler film gösterimlerinin hemen öncesinde alışveriş yapma fırsatı da bulacak. 19- 20 Temmuz’da kurulacak Retro Bazaar’da, sahaflardan, plaklara, vintage tasarımlara kadar birbirinden farlı ürün meraklılarına satışa sunulacak. Saat 17.00’da alanın açılmasıyla birlikte birbirinden özgün tasarım stantlarından alışveriş yapacak ziyaretçiler, 20.30’da açık havada ücretsiz film izlemenin tadına varacak.

Bilkent Center Açıkhava Sinema Programı:

19 Temmuz 2019 Cuma saat 20.30: Gülen Gözler
20 Temmuz 2019 Cumartesi saat 20.30: Yalancı Yarim

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL