• Geri dön

  • 405 Görüntülenme

  • 23 Haber

  • 496 İşletme görüntülenme


Red Dot ve iF Design Awards ödüllerinin sahibi 
Geberit AquaClean Sela oldu

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, AquaClean Sela ile tasarım alanında dünyanın en saygın ve bağımsız tasarım ödülleri olarak gösterilen Red Dot ve iF Design Awards ödülüne değer bulundu.

Christoph Behling tarafından yeniden yorumlanan AquaClean Sela, hemen hemen her banyo ortamına uyan zarif ve şık tasarımıyla banyoları bir sanat eserine dönüştürüyor. Nazik, samimi bir temizlik ve geliştirilmiş kişisel rahatlık duygusuyla tasarımını daha da güçlendiren yeni nesil ürün, en yüksek kalite standartlarını bir arada sunuyor. Tasarımına eklediği WhirlSpray taharet teknolojisine ek olarak sesiz deşarj sağlayan TurboFlush teknolojisiyle de Sela, mükemmel hijyenin ismi oluyor.

Geceleri kullanıcısını bir ortam ışığıyla karşılayan ve uzaktan kumandası sayesinde tüm fonksiyonların kolayca yapılmasına olanak tanıyan Sela, tek bir tesisatçı tarafından kolaylıkla monte ediliyor. Yeni Sela, kolay bakımıyla da kusursuz bir temizlik sunmanın ötesinde her kullanımdan önce ve sonra taharet borusu sterilizasyonu sağlıyor. Red Dot ve iF Design Awards ödüllü AquaClean Sela, mobil telefonunuza indirebileceğiniz uygulama sayesinde rahatlıkla kontrol edilerek Avrupa Ekotasarım Koşullarına (ErP yönergeleri) uygun olarak üretiliyor ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL