• Geri dön

  • 416 Görüntülenme

  • 23 Haber

  • 496 İşletme görüntülenme


Geberit AquaClean Mera ile banyolarda teknolojik devrim
Uzaktan kumandalı bir klozetiniz olsun ister misiniz? Ya da ısıtmalı klozet kapağı?

7 farklı ortam ışığı
5 kademede ayarlanabilen ışık yoğunluğu 
Patentli WhirlSpray taharet teknolojisi

İngiliz tasarımcı Christoph Behling’in tasarımıyla hayat bulan Geberit AquaClean Mera, kullanıcısını maksimum düzeyde konfor ve hijyenle buluşturuyor. Gelişmiş teknolojisi ve kesintisiz geçişlerine devrim niteliğindeki özelliklerini de ekleyen Geberit AquaClean Mera, 5 kademede ayarlanabilen ışık yoğunluğunun yanı sıra Patentli WhirlSpray taharet ve TurboFlush sessiz deşarj teknolojisiyle ön plana çıkıyor. 

İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Geberit, banyoları evin en şık alanlarından biri haline getiren tasarımları son kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor. İngiliz tasarımcı Christoph Behling’in İsviçre dağlarından yeryüzüne ulaşan sulardan ilham alarak tasarladığı AquaClean Mera ile Geberit, banyoları yeni nesil teknolojiyle buluşturuyor.

Tasarımındaki göz alıcı detayların yanı sıra teknolojik özellikleriyle de kendini kanıtlayan AquaClean Mera, akıllı klozetlerin sprey işlevselliği konusunda da devrim niteliğinde bir yenilik sunuyor. Patentli WhirlSpray taharet teknolojisinin sunduğu dinamik havalandırma ile güçlendirilmiş titreşimli sprey sunan Mera‘da, son derece nazik bir temizlik sağlamak için iki püskürtme başlığı kullanılıyor. Tüm detaylarında maksimum hijyen düşünülerek tasarlanan AquaClean Mera, kadınlara özel püskürtme özelliği de sunarak yumuşak bir dokunuş sağlıyor. Asimetrik iç geometrisi sayesinde üst düzey hijyen garantisi sunan Mera, sahip olduğu TurboFlush sessiz deşarj teknolojisiyle kendi segmentindeki ürünlerden ayrılıyor.

Tüm detaylarında maksimum hijyen düşülerek tasarlanan 5 farklı yakınlık algılama ayarına sahip olan AquaClean Mera, kullanıcısını algılayarak ortam ışığını yakıyor. 7 farklı renk seçeneği bulunan ortam ışığının ise ışık yoğunluğu 5 kademede ayarlanabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL