• Geri dön

  • 601 Görüntülenme

  • 33 Haber

  • 916 İşletme görüntülenme


WILO TÜRKİYE’NİN MERKEZ OFİSİNDE FONKSİYONEL BİR EĞLENCE VE DİNLENME ALANI AÇILDI

Pompa sektörünün yenilikçi lideri Wilo Türkiye’nin merkez ofisinde, çalışanların yoğun iş temposuna ara verdikleri zamanlarda keyifli vakit geçirebilecekleri bir eğlence ve dinlenme alanı hayata geçirildi. Proje, dünyanın önemli mimari ödül programlarından biri olan International Architecture Awards’da birincilik ödülüne layık görüldü.

Orhanlı Tuzla’da yer alan sektörünün Avrupa’daki ilk Leed Gold Sertifikalı yeşil binası Wilo Türkiye Merkez Ofisi, çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan uygulamalarının yanı sıra personele de konforlu bir çalışma ortamı sunuyor.

Wilo’nun yeşil binasında, bir eğlence ve dinlenme alanı hayata geçirildi. Ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projelere ve mobilya tasarım çalışmalarına imza atan Elips Tasarım Mimarlık imzası taşıyan mekân, fonksiyonel özellikleriyle personelin iş saatleri dışında hem sosyalleşecekleri hem de iyi vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı olarak tasarlandı.

Wilo Pompa Merkez Ofis Eğlence ve Dinlenme Alanı’nda; satranç, kütüphane, bilardo, masa tenisi, langırt ve Play Station köşeleri, açık mutfak gibi fonksiyonlar bulunuyor. Film veya video izlemek isteyenlerin yararlanabileceği sinema sistemi ile müzik sistemi de mekânın dikkat çeken diğer unsurları arasında yer alıyor. Mekândaki oturma alanları, koltuk ve puflardan oluşurken, ayrıca küçük bir amfi tiyatro ile bu alanlar çeşitleniyor. Duvara çizilen kuşlar ve ipleri esprisi ile dikkat çeken fotoğraf çektirme köşesi ise mekâna farklı bir sempati katıyor.

Bu sosyal alanda Wilo çalışanları, hem öğle saatlerinde beraber vakit geçiriyor hem de özel günlerin kutlamalarını yapabiliyor. Hatta aileler de bu etkinliklere katılabiliyor. Akşam beraber vakit geçirmek isteyen ekipler de bu alanda organizasyon düzenleyebiliyor.

International Architecture Awards’dan birincilik ödülü
Wilo Pompa Merkez Ofis Eğlence ve Dinlenme Alanı, dünyanın en önemli mimari ödül programlarından biri olan ve jüri üyeleri; mimarlar, akademisyenler ve mimarlık eleştirmenlerinden oluşan International Architecture Awards 2019'da (Uluslararası Mimarlık Ödülleri) Corporate Interior (Kurumsal İç Mimari) kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Wilo Türkiye Merkez Ofisi’ne renk katan yeni yaşam alanı, çalışanların yoğun iş temposuna biraz ara vererek iş stresini azaltmalarını sağlarken, motivasyonlarını olumlu bir şekilde etkilemeyi amaçlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL