• Geri dön

  • 623 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 83 İşletme görüntülenme


Kilim Mobilya’nın genç odalarıyla yaşam alanını sen kurgula 

Türkiye’nin önemli mobilya markalarından Kilim Mobilya’nın çocuk ve genç mobilya markası Nino, farklı yaşlara ve yaşam tarzlarına hitap ediyor. Kül gri ve rose renk kombinasyonu ile “Dubleks”, mavinin şıklığını beyaz ile buluşturan geçişleriyle “Ekol” genç odaları ise çocukları macera dolu bir serüvene çıkarıyor. 

Hayata geçirdiği tasarımlarıyla gençlere kişisel zevklerine göre kombin ve dekorasyon kolaylığı sağlayan Türkiye’nin önemli mobilya markalarından Kilim Mobilya’nın çocuk mobilya markası Nino, şık ve macera dolu tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Mutlu sabahlara…
Yaşam alanlarını tasarımıyla farklılaştıran Dubleks Genç Odası, gençlerin odalarında geçirdiği zamanı keyifli bir hale getiriyor. Modüler kullanımı ve günlük yaşamdaki ihtiyaçları fonksiyonel detaylarla birleştiren Dubleks Genç Odası, gençlerin mutlu sabahlara uyanmasına yardımcı olurken, kül gri ve rose renk kombinasyonu ise ferah ve aydınlık bir görüntü oluşturuyor. Model tasarım avantajları ile bir ya da iki çocuğun kullanıma uygun olarak düzenlenebiliyor.

Dağınıklıkları minimize etmenin yeni yolu Ekol Genç Odası
Ekol Genç Odası ise mavini şıklığı beyazın sadeliğiyle birleştiriyor. Minimal odalarda ferahlık hissi uyandıran, aynı zamanda kullanışlı modülleriyle basit çözümler sunan Ekol Genç Odası, yaşam alanlarını sıradanlıktan kurtarıyor. İnovatif detaylarıyla yaşam alanlarına yeni bir boyut katan Ekol, odanın içerisinde oluşabilecek dağınıklıkları minimize ederken oluşabilecek her türlü ihtiyaca da cevap veriyor. Uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilecek renk uyumuyla Ekol, gençlere odalarında keyifli zaman geçireceği ortamlar sunuyor.

Dubleks Genç Odası Fiyatı: 7200 TL
Ekol Genç Odası Fiyatı: 1519 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL