• Geri dön

  • 470 Görüntülenme

  • 10 Haber

  • 35 İşletme görüntülenme


İstanbul Havalimanı’nda konforlu toplantıların tek adresi: YOTEL
Şehre dönüş ve sıklaşan iş gezileri döneminde, YOTEL İstanbul Havalimanı, yoğun ajandalar arasında vakti değerli olanlara, uçuş öncesi iş toplantıları ve etkinlikler için fonksiyonel bir mekan sunuyor.

YOTEL İstanbul Havalimanı kara tarafında yer alan dokuz hub’ı ve bire bir özel görüşmeler için ideal üç pod’u ile yönetim kurulu toplantılarından eğitim toplantılarına, workshop’lardan kurumsal etkinliklere ayrı ayrı küçük gruplara veya toplamda 200 kişiye ev sahipliği yapabiliyor. Son derece modern ve şık çizgilere hâkim toplantı salonlarında YOTEL Istanbul Havalimanı misafirlerin taleplerine özel toplantı paketleri dizayn ediyor. Kahve molaları, öğle yemeği ve atıştırmalıklar içeren paketler 60 Euro’dan başlıyor.

Salonlarda süper hızlı internet ve dizüstü bilgisayarlar ile kablosuz bağlantılı akıllı TV ler, dijital sunum tahtaları ve konferans telefonları gibi en yeni teknik ekipmanlar sunuluyor. 277 kabin ile pasaport kontrolü öncesi havalimanına yolu düşen tüm misafirlere hizmet veren YOTEL İstanbul Havalimanı (kara tarafı), ayrıca 24 saat açık bir spor salonuna ve tüm gün yiyecek ve içeceklerin servis edildiği ortak alan “KOMYUNITI”ye sahip. Pasaport kontrolü sonrası yolculara hizmet veren YOTELAIR İstanbul Havalimanı da 174 kabin ile yolcuların hizmetinde.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL