• Geri dön

  • 1.578 Görüntülenme

  • 143 Haber

  • 32 İşletme görüntülenme


Alarko Carrier’ın Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması 
doğaseverlerin katılımıyla devam ediyor

Alarko Carrier’ın küresel ısınma ve iklim değişikliğinin etkilerini vurgulamak amacıyla gelenekselleştirdiği 6. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması sürüyor. Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların çalışmaları, yarisma.alarko-carrier.com.tr sitesinde yayınlanıyor, beğenilen fotoğraflara oy verilebiliyor.

Yarışmada halk oylamasıyla web sitesinden en yüksek oyu alan 50 fotoğraf, jüri değerlendirmesine hak kazanacak. Jüri tarafından en yüksek puanları alan 13 kişi birbirinden özel hediyelerin sahibi olacak.

Finalistlerden birinci olan katılımcı Alarko Flair 12 FLR1201HW-M Klima, ikinci Xiaomi Redmi NOTE 7 Akıllı Telefon ve üçüncü ise Gopro Hero7 Aksiyon Kamera ile ödüllendirilecek. Diğer ödüller sırasıyla Ultimate Ears BOOM 3 Bluetooth Hoparlör ve Play Station 4 Slim olurken son 7’ye kalan finaliste ise D&R’dan 200 TL’lik hediye çekleri verilecek. Ödüle layık görülen 13 finalistin fotoğrafları Alarko Carrier’ın 2020 takviminde yer almaya hak kazanacak.

Küresel iklim değişikliğine karşı yerkürenin en hassas bölgelerinden biri olan ve ülkemizin de içerisinde yer aldığı Akdeniz Havzası özellikle su kaynaklarının azalması, orman yangınları, kuraklık ve çölleşme, bunlara bağlı ekolojik bozulmalar gibi olumsuz değişimlerden oldukça etkileniyor. Bu konudaki farkındalık düzeyini artırmak amacıyla en dikkat çekici fotoğrafların seçileceği yarışmaya katılmak için Instagram veya Twitter üzerinden #küreseliklim etiketiyle birlikte “@alarkocarrier” adını kullanarak fotoğraf paylaşmak yeterli. Yarışma 15 Eylül’e kadar devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL