• Geri dön

  • 427 Görüntülenme

  • 25 Haber

  • 1.245 İşletme görüntülenme


RE/MAX danışmanlarına verdiği online eğitimlerle akademik alanda da fark yaratıyor
Sektör araştırmalarında en bilinen ve en çok tavsiye edilen marka olarak öne çıkan RE/MAX, birlikte çalıştığı, alanında uzman gayrimenkul danışmanlarına eğitimle de destek oluyor. Sadece RE/MAX’lilerin dahil olabildiği RE/MAX Akademim üzerinden verilen güncel eğitimler sayesinde gayrimenkul danışmanları kendini geliştirip sektörde fark yaratabiliyor. 

RE/MAX’liler müşteriye sunulan hizmeti maksimum seviyeye ulaştırmak için akademik anlamda da çalışıyor. Online platformda uygulamada olan ‘RE/MAX Akademim’le marka bünyesinde danışmanlık verenlere öncülük ediliyor, yol gösteriliyor. Online olmasının avantajıyla da bu 7/24, yer ve zaman fark etmeden yapılabiliyor.

Gün geçtikçe büyüyen emlak sektöründe, RE/MAX bünyesindeki gayrimenkul danışmanları ve sistemiyle fark yaratıyor. Çalışma şartları, getirisi ve kendini geliştirebilme imkanı sayesinde çağımızın öne çıkan mesleklerinden biri olan gayrimenkul danışmanlığı, RE/MAX Akademim sayesinde daha da gelişiyor. RE/MAX gayrimenkul alanında çalışılacak şirket olarak da bir adım daha öne çıkmış oluyor.

Her çalışan akademiye katılıyor
RE/MAX kadrosunda bulunan herkes eğitimden geçerek hizmet vermeye başlıyor. Marka bünyesinde çalışacak tüm gayrimenkul danışmanları, temel bilgileri ve markanın sistemini anlaması için ‘blended learning’ olarak tanımlanan; farklı alanlardan bilgileri kapsayan genel bir eğitim alıyor. Online tasarlanan eğitim, üç günlük sınıf eğitimi, iş başında eğitim ve canlı yayınlardan oluşan toplamda altı aylık programdan oluşuyor.

Eğitim sürecinde RE/MAX sistemi hakkında genel bir bilgi veriliyor; işin nasıl geliştirileceği, iletişim süreciyle ilgili detaylar, analiz ve dosya süreci uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Verilen tüm online eğitimlere, danışmanlar için oluşturulan ve güncellenen platform üzerinden tekrar erişilebiliyor.

RE/MAX’teki yeni broker’lar online eğitim ve üç günlük sınıf eğitiminden; ofis asistanları ve müdürler sadece online eğitimden geçerek işlerine başlayabiliyorlar.

Eğitimler tekrar alınabiliyor
RE/MAX Akademim’de gayrimenkul ile ilgili detayları içeren geniş bir içerik bulunuyor. RE/MAX uzmanları tarafından hazırlanan eğitimlere online olduğu için her zaman ulaşmak da mümkün. Sadece RE/MAX’lilerin üye olarak ulaşabildiği sistemde video dersler dışında eğitim ve seminerlerden notlar da var.

Dünya genelindeki RE/MAX’lerde de uygulanan eğitim programını kullanan gayrimenkul danışmanlarından da çok güzel dönüşler oluyor. Eğitim sisteminin dünyadaki en iyi gayrimenkul eğitim sistemi olduğunu söyleyen RE/MAX Akademim’liler, kendilerini bu sayede büyük bir ailenin geliştiren bir parçası olarak gördüklerini de belirtiyorlar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL