• Geri dön

  • 1.311 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus Star Club üyeleri Manisa’da buluştu
Buderus’un Türkiye genelinde gerçekleştirdiği “Şehir Buluşmaları” kapsamında iş ortakları Manisa Fabrikasında bir araya geldi.

Buderus, “Şehir Buluşmaları” adıyla Türkiye genelinde düzenlediği toplantılarla Star Club üyeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. 26 - 27 Ağustos tarihlerinde Manisa Fabrikasında gerçekleştirilen ve 26 iş ortağının katılım gösterdiği toplantıda; Buderus Star Club’ın son yenilikleri ve yeni ürünlerin ön plana çıkan özellikleri ile ilgili sunumlar yapıldı. Bunların dışında gerçekleştirilen dijitalleşme sunumlarıyla ise dijitalleşen dünyaya iş ortaklarını mümkün olan en iyi şekilde adapte etmek hedeflendi. Sunumlardan sonra gerçekleştirilen dijitalleşme konulu yarışmadan sonra kazanan katılımcılara sürpriz hediyeler verildi. Dünyanın en büyük kombi fabrikalarından biri olan Manisa Fabrikası gezisiyle toplantı son buldu.

Buderus’un uzmanlar için yarattığı ayrıcalıklı bir dünya: Buderus Star Club
Buderus Star Club, sektördeki uzmanlara, satış ve montaj yaptıkça star puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatler ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan bir program. Sektörünün en çok kazandıran sadakat kulübü Buderus Star Club; müşteri memnuniyetini her zaman odak noktasında tutarak, iş ortaklarının gelişimine katkıda bulunmayı ve bu sayede daha memnun müşteriler yaratmayı amaçlıyor. Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor. Buderus Star Club üyelere birçok avantaj ve ayrıcalık sağlamanın yanında, profesyonelliklerini geliştiren ve destekleyen bir konsept sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL