• Geri dön

  • 371 Görüntülenme

  • 4 Haber

  • 408 İşletme görüntülenme


Esnek çalışma alanının öncüsü Regus, yeni franchise programını Türkiye’de başlatıyor
Dünyanın öncü esnek çalışma alanı tedarikçisi Regus, yeni franchise programını Türkiye’de başlattı. Yeni program, Türk franchise yatırımcılarına günümüzün gözde iş kollarından biri olan esnek çalışma sektörüne ilk defa giriş imkanı sağlıyor ve bunun karşılığında Regus, işletmelerin küresel ağlarını genişletmesine destek veriyor.

Ortak çalışma alanı olarak da bilinen esnek çalışma alanı sektörü, son yıllarda gösterdiği yüksek büyümeyle dikkat çeken endüstrilerin başında geliyor. “Ortak-esnek çalışma alanı” terimi bireysel çalışanların ya da şirketlerin bir saatten birkaç yıla kadar geçici bir süre için kiraladıkları ofis alanı, toplantı odaları ve ortak çalışma alanları için de kullanılıyor.

Esnek çalışma alanı endüstrisinin her yıl %24 büyüyeceği tahmin ediliyor. 2020'de, tüm çalışanların %50'si mesailerinin büyük bölümünde uzaktan çalışıyor olacak. 2022'de ise küresel mobil iş gücü 1.87 milyar kişiye ulaşacak. Küresel gayrimenkul devi JLL'e göre, 2030 yılında kurumsal gayrimenkullerin %30'u esnek çalışma alanı olabilir.

Regus, esnek çalışmayı yaygınlaştıracak
Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, "Dünyadaki işlek caddeler üzerinde bulunan her on binadan üçü, önümüzdeki yıllarda yeni bir franchise fırsatı sunabilir. “Ortak-esnek çalışma alanları hazır ofisler”, dünyanın en heyecan verici şekilde büyüyen pazarlarından biri ve franchise işletmecileri için de yeni bir saha. Türkiye’de daha çok insana ve işletmeye esnek çalışmanın faydalarını tanıtmak için yeni franchise işletmecileriyle ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. Regus olarak artık tüm dünyadaki franchise ortaklarımızın küresel büyümesini hızlandırmak istiyoruz” diyor.

Murat Özgönül, “Franchise ofis pazarı” büyük bir fırsatlar barındırıyor ve geleneksel franchise endüstrisinin dışında çeşitliliğin artırılması, yüklü nakit gelirlerden ve yatırımlarda yüksek gelirden yararlanmak için bir fırsat oluşturuyor” diyor.

Yüksek gelirli yeni bir franchise fırsatı
Regus, 1989'dan beri, 30 yıldır başarıyla çalışma alanlarını işletmeye devam ediyor. Yıllar içerisinde sayısız ekonomik süreç içerisinde kendi iş modelini geliştiren Regus'un işletme modeli, kendini ispatlamış, başarılı ve ortaklara yatırımlarında yüksek gelir sağlayabilecek bir model. Regus, 110 ülkede, 1.100'den fazla şehirde 3.300'ün üzerinde merkezin bulunduğu bir ağa sahip öncü çalışma alanı tedarikçilerinin küresel işletmecisi IWG'nin bir parçası olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Dünya standartlarında destek
Regus, yeni programının bir parçası olarak, yatırımlarının süreci boyunca franchise ortaklarını desteklemek üzere kapsamlı bir altyapı sunuyor. Regus global franchise ekibi, ortaklarıyla yakın bir şekilde çalışıyor, doğru lokasyonda ve tasarımda dünya çapında operasyon-pazarlama desteği ve kalitesiyle ortaklarını destekliyor. Regus, ortaklarına 24 saat ulaşılabilir ekibiyle müşteri hizmetleri desteği sunuyor. Dünya standartlarında işletme ve pazarlama desteğiyle de ortaklarının pazar alanını genişletmelerine imkan sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL