• Geri dön

  • 359 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 340 İşletme görüntülenme


Nivo İstanbul’da teslimler başlıyor

Uluslararası Leed Gold sertifikası standartlarına uygun olarak inşa edilen ve Basın Ekspres bölgesinin en önemli yaşam merkezi olacak Nivo İstanbul’da teslimler başlıyor. Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktasında yer alan Nivo İstanbul, 3 blok home-ofis, 2 blok konut ve cadde alışveriş merkeziyle binlerce kişiyi ağırlayacak

İstanbul Basın Ekspres’de uluslararası tescilli Gold Leed sertifikası standartlarında inşa edilen Nivo İstanbul, İstanbulluları 5 yıldızlı yeni yaşam alanı ile buluşturuyor. Bölgenin yeni cazibe merkezi olacak bu yeni yaşam alanı 7 km’lik mesafede yer alan onlarca üniversite, beş yıldızlı pek çok otel, iş merkezleri ve fuar alanlarının yanı sıra İstanbul Havalimanı’na yakınlığıyla da oldukça avantajlı bir lokasyonda bulunuyor. 6 bin Nivo İstanbullu’nun daimi konuk olacağı projenin alışveriş caddesi ve diğer etkinlik alanları günlük olarak binlerce ziyaretçiye hizmet verecek kapasitede inşa edildi. Hemen yanı başında Fatih metro istasyonunun yapımı süren proje önemli pek çok noktaya ulaşım yakınlığıyla ön plana çıkıyor.

Yüzde 30 su ve enerji tasarrufu
Projenin uluslararası derecelendirme sistemleri içerisinde dünyada yaygın olarak kullanılan LEED Gold sertifika adayı olduğunu vurgulayan Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Nivo İstanbul projemiz su, elektrik ve doğalgaz tüketiminin önem kazandığı günümüzde ev sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Nivo İstanbul, çevreci özelliğiyle öne çıkıyor. Sürdürülebilir enerji yönetimi ile yüzde 30 enerji tasarrufu sağlayan projemizi, Yeşil Bina konseptiyle tasarım aşamasından itibaren doğal kaynaklardan maksimum verim alacak şekilde planlandık. Çevre dostu özellikleriyle su ve enerji tasarrufu sağlayan projemizde çevresel sürdürülebilirlik konusunu ön planda tuttuk ve bu durum arazi seçimimizden malzeme seçimimize kadar etkili oldu. Tüm bunların yanı sıra enerji tüketimini minimize etmek adına optimum güneş ışığından faydalanacak şekilde tasarım yapıldı. Yağmur suyunun nasıl değerlendirileceği dahi planlandı. Nivo İstanbul’u hayata geçirirken sadece İstanbul’a değil tüm Türkiye’ye değer yaratmayı amaçladık” dedi.

Nivo İstanbul’da ‘Servis Rezidans’ hizmeti
Tuğsuz projenin 344 dairesini kapsayan ‘Servis Rezidans’ hizmetiyle ilgili, “Uluslararası rezidans yönetim markası The Ascott Limited ile yaptığı 20 yıllık anlaşma ile ‘The Citadines’ markasını Türkiye’ye tanıtan ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nivo İstanbul projemizin 344 dairesinde ‘Citadines Nivo İstanbul’ adı altında 5 yıldızlı otel konseptinde hizmet verilecek. Güvenlik, sunulan kişisel hizmetler, uzun dönem konaklama servisi ve misafir programlarımızla ‘Servis Rezidans’ hizmetinde, konuklara evden uzakta ev hissi yaşatılırken, ev sıcaklığında otel konforu sunacağız” dedi.

Citadines Nivo İstanbul’da yatırımcılara özel fırsat
Tuğsuz sözlerine şöyle devam etti: “Citadines Nivo İstanbul’da yer alan dairelerimize özel düzenlediğimiz güncel satış kampanyasıyla, ABD doları bazında getiri elde etmek isteyen yatırımcılara özel bir fırsat sunuyoruz. Citadines Nivo İstanbul’un işletmeye açılması sonrasında, bu bloktan daire satın almış yatırımcılara ABD doları bazında, 3 yıl yıllık yüzde 10 oranında kira getirisi taahhüt ediyoruz.

6 bin kişilik nüfus ticari avantaj oluşturuyor
Yaklaşık 6 bin Nivo İstanbullu uluslararası tescilli Gold Leed sertifikası standartlarında tasarladığımız yeni yaşam alanına merhaba demeye hazırlanıyor. Projenin 7 km’lik mesafedeki 20 otel, 100 bin öğrencinin okuduğu 11 üniversite, iş merkezi ve fuar alanlarının yanı sıra İstanbul Havalimanına yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca açık hava konseptli alışveriş caddemizle ticari işletmeler açısından da çok büyük avantajlar sunuyoruz. 6 bin Nivo İstanbullu’nun daimi konuk olacağı projemizin alışveriş caddesi ve diğer etkinlik alanlarına da her gün binlerce ziyaretçinin geleceğini öngörüyoruz ve toplamda 223 ticari bölüm ile bölgedeki en büyük çarşıya sahip olan Nivo İstanbul’un orta avlusundaki yeme içme alanlarında da konuklarımızı ağırlamak için hazırlıklarımızı yapmaya devam ediyoruz. Nivo İstanbul projemiz bölgenin yeni cazibe merkezi olacak.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL