• Geri dön

  • 373 Görüntülenme

  • 25 Haber

  • 1.245 İşletme görüntülenme


RE/MAX girişimciliğe teşvik eden seminerlerine davet ediyor
Kariyer basamaklarından tırmanırken rakipleri arasında fark yaratmak, işini daha bilinçli, verim alarak yapmak isteyenler için RE/MAX yeni bir seminer düzenliyor. İsteyenlerin ücretsiz olarak katılabileceği ve sonunda sertifika alabileceği seminer için kontenjan dolmadan kayıt yaptırmak yeterli. 

Söz konusu girişim ve kariyer gelişimi olunca RE/MAX yenilik getiren çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Pazarlama ve girişimcilik alanında yaptığı konuşmaları ve yol gösterici ipuçlarıyla tanınan Barış Kılıçarslan’ın öncülüğünde yeni bir seminer düzenleyen RE/MAX ile bu kez ‘kendi hayatının lideri olanların sırları’ konuşulacak.

Ofisleri 100’lerce kişiye ulaşan ve gayrimenkul danışmanlığının yükselmesine katkıları olan RE/MAX’in bu semineri ile gayrimenkul danışmanlığının 5N 1K’sının detaylarına inilecek. Meslek hayatını yeniden şekillendirecek, yeni bir vizyon katacak seminer sonunda katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.

Amerika’dan Avrupa’ya farklı ülkelerde, 180’den fazla kuruma eğitim veren Barış Kılıçarslan, satış, motivasyon, pazarlama gibi alanlarda verilen hizmet kalitesini artıran çalışmalarıyla tanınıyor. Özellikle pazarlama alanında çalışanların iş kalitesini yükseltecek, sonuç getiren ipuçları veren Barış Kılıçarslan başarıya ulaştıracak yolları seminerleri etkileyici bir biçimde anlatıyor.
21 Eylül’de düzenlenecek ve sınırlı sayıda kontenjana sahip seminere gitmek isteyenlerin https://www.remax.com.tr/seminerler/seminer-kayit/istanbul/2019 adresi üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.

RE/MAX Kendi Hayatının Lideri Olanları Sırları Semineri
21 Eylül Cumartesi
Bostancı Dedeman Otel
12:00 – 16:00

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL