• Geri dön

  • 230 Görüntülenme

  • 1 Haber

  • 805 İşletme görüntülenme


Signify, 2019 Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde Endüstri Lideri oldu

Aydınlatmada dünya lideri olan Signify 2019 Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi'nin (DJSI) Elektrik Bileşen ve Ekipmanları kategorisinde Endüstri Lideri statüsüne ulaştı. Ekonomi, Çevre ve Sosyal kategorilerinde sınıfının en iyisi seçilen Signify; Kalite, Yenilik Yönetimi, Çevresel Raporlama, Operasyonel Eko-Verimlilik ve İşgücü Uygulamaları göstergelerinde en yüksek puanı aldı.

Eindhoven, Hollanda – Aydınlatma alanında dünya lideri olan Signify (Euronext: LIGHT) bugün, 2019 Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi'nin (DJSI) Elektrik Bileşen ve Ekipmanları kategorisinde Endüstri Lideri statüsüne ulaştığını açıkladı. Genel puanımız olan 100 üzerinden 88, işimizin her alanında sürdürülebilir önlemleri uygulama noktasında kaydettiğimiz ilerlemeyi gösteriyor. Bağımsız bir şirket olduğundan beri Signify üst üste üçüncü yıldır Endüstri Lideri seçiliyor ve listeye giriyor.

Signify CEO'su Eric Rondolat, “Şirketimizin hedefleri açısından merkezi bir yere sahip sürdürülebilirlik konusunda kaydettiğimiz ilerleme nedeniyle üst üste üç yıldır ekiplerimizin takdir edilmesinden dolayı gurur duyuyoruz” dedi: “Sergilediğimiz liderlik ve dünyanın karşı karşıya kaldığı zorluklarla mücadeleye katkımız nedeniyle seçilmemiz bizim için çok değerli. Ancak, daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğine inanıyoruz; buradan tüm iş ve devlet liderlerini bu yöndeki çabalarını artırmaya ve sürdürülebilirlik faaliyetlerini hızlandırmaya davet ediyorum.”

DJSI yıllık değerlendirmesinde, Signify'ın, sürdürülebilir operasyon ve sürdürülebilir gelire odaklanan ‘Daha Aydınlık Yaşamlar ve Daha İyi Bir Dünya’ programının bir parçası olan 2020 yılı taahhüdüne yönelik kaydettiği güçlü ilerlemenin altını çizdi. Söz konusu programın bir parçası olarak, Signify 2020'de karbon nötr hale gelme taahhüdünde bulundu ve bu yönde ciddi mesafe kaydetti. Şirket, 2018 boyunca karbon ayakizini %49 azalttı, tüm elektrik gereksinimlerinin %89'unda yenilenebilir elektrik kullandı ve gelirlerinin %79'unu enerji tasarruflu ürün, sistem ve hizmetlerden elde etti. Kalite, Yenilik Yönetimi, Çevresel Raporlama, Operasyonel Eko-Verimlilik ve İşgücü Uygulamaları Göstergeleri kategorilerinde Signify en yüksek puanı (100/100) aldı.

Signify Hakkında
Signify (Euronext:LIGHT), profesyoneller, tüketiciler ve Nesnelerin İnterneti için aydınlatmada dünya lideridir. Philips ürünlerimiz ile birlikte Interact bağlantılı aydınlatma sistemleri ve veri etkin hizmetler bir taraftan ticari değer yaratırken bir taraftan da evlerde, binalarda ve şehirsel alanlarda yaşam kalitesinin arttırılmasına yardımcı olur. 2018 yılında  6.4 milyar Euro değerinde satışlarımız ve dünya genelinde 70’ten fazla ülkede yaklaşık 29.000 çalışanımızla daha aydınlık yaşamlar ve daha iyi bir dünya için ışığın olağanüstü potansiyelini açığa çıkarıyoruz. Signify olarak, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi'nde iki yıl üst üste Endüstri Lideri seçildik. Signify ile ilgili haberlere Newsroom,Twitter ve LinkedIn üzerinden ulaşabilirsiniz. Yatırımcı iseniz Yatırımcı İlişkileri sayfasından daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL