• Geri dön

  • 459 Görüntülenme

  • 2 Haber

  • 523 İşletme görüntülenme


HEM MÜKEMMEL IZGARA HEM DE LEZZETLİ BİR KAHVALTI 
WMF LONO CONTACT GRILL İLE SİZİ BEKLİYOR! 

1853 yılından beri yüksek kaliteli pişirme malzemeleri ve mutfak eşyaları üreten Alman WMF, hem açılır kapanır masaüstü ızgara hem de geniş bir tost makinesi olarak kullanılabilen 2si 1 arada Lono Contact Grill ile aile yemeklerinizin her seferinde kaliteli ve lezzetli geçmesini sağlıyor. 

Alman kalitesiyle 160 yıldır pişirme malzemeleri ve mutfak gereçleri üreten WMF, hem açılır kapanır masaüstü ızgara hem de geniş bir tost makinesi olarak kullanılabilen 2si 1 arada Lono Contact Grill ile aile yemeklerinizin her seferinde çok daha az yağlı, sağlıklı, kaliteli ve lezzetli olmasını sağlıyor.

Parlak metalik bitişi ve modern tasarımı ile mutfak tezgahına şıklık da katan WMF Lono Contact Grill Izgara ve Tost Makinesi, eşsiz Vario-Flex ızgara plakası ile farklı yüksekliklerdeki yiyecekler için kendini en uygun yükseklikte ayarlayarak hem kaburgaların, hem de sebzelerin aynı anda pişmesine olanak tanıyor.

WMF Lono Contact Grill Izgara ve Tost Makinesi ile hem mükemmel bir ızgara lezzeti ve hem de kahvaltı deneyimi sizi bekliyor!

www.wmf.com.tr
Facebook: WMF Türkiye
Instagram: @WMFTurkiye
Youtube: WMF Türkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL