• Geri dön

  • 417 Görüntülenme

  • 6 Haber

  • 1.676 İşletme görüntülenme


Emaar Akvaryum’da Deniz Canlıları Doğum Gününüzün Baş Misafiri Olacak
Alışverişten çok daha fazlası bekleyenlerin İstanbul’daki tek adresi Emaar bünyesinde bulunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, bu yıl çocuğunuzun doğum gününü 20 bin deniz canlısı ile birlikte kutlamaya çağırıyor. Özel parti alanında düzenlenen doğum günleri, muhteşem dekorlar ve lezzetli ikramların yanı sıra akvaryum gezisiyle unutulmaz bir anıya dönüşüyor.

İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar’da bulunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, çocukların doğum günü kutlamaları için yeni bir alternatif oluşturuyor. Sıradışı ve unutulmaz bir doğum günü kutlaması yapmak isteyenler,20 bin deniz canlısının bulunduğu Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde buluşuyor.

Emaar Akvaryum’da doğum günleri akvaryum tankını gören, duvarları korsan ve deniz kızı resimleriyle süslenmiş ve karaoke sistemi bulunan özel bir odada gerçekleştiriliyor. Lezzetli ikramlar ve dogum günü pastasının sunulduğu parti sonrası çocuklar akvaryumu gezebiliyor. İstenirse partiye Emaar Akvaryum’un maskotlar, palyaço, sihirbaz da dahil edilebiliyor. Ayrıca ekstra dekor ve atölye çalışmalarıyla parti daha da zenginleştirilebiliyor.

Yemekli ya da yemeksiz olarak düzenlenebilen doğum günü partileri, en az 10 çocuk için organize ediliyor. Akvaryuma yıllık üyeliği bulunanlar doğum günü partileri için yüzde 10 indirimden yararlanabiliyor. Kutlamalar konusunda uzman Kidsfoni tarafından düzenlenen doğum günü partilerinin catering hizmetini ise BTA veriyor.

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nin yıllık üyelik ücretleri ise şöyle:
Yetişkinler 150 TL
Çocuklar 120 TL
Aile üyeliği (2 yetişkin, 2 çocuk) 478 TL
Rezervasyon ve detaylı bilgi için: 0850 241 11 50 veya info@kidsfoni.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL