• Geri dön

  • 722 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 4.692 İşletme görüntülenme


Mizalle’nin Dinamik Çizgisinden Gençlere Özel Bir Koleksiyon:

Youth, sonbahar – kış koleksiyonu ilk kez n11.com’da satışa sunuldu
Mizalle, gençlere ve kendini genç hissedenlere özel oluşturduğu Youth markası ile n11.com'daki yerini aldı. Özgün bir tarz isteyenler için sosyal medya ve güncel moda trendlerini harmanlayarak modern, renkli ve dinamik tasarımları bir araya getiren Mizalle Youth, şıklığı ulaşılabilir fiyata yakalamak isteyenlere özel ilk kez n11.com'da satışa sunuluyor.

Mizalle Youth, kendini genç hissedenlere ve özgün bir tarzın takipçisi olanlara özel sonbahar – kış koleksiyonunu, ilk kez Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu n11.com üzerinden satışa sundu. İlhamını kişinin kendi olma çabasından alan. hem sosyal medya hem de güncel moda trendlerini aynı çizgide harmanlayan koleksiyon, her dolabın demirbaşı olmaya aday iddialı parçalara sahip.

Genç kadınların günlük hayatta yakalamak istedikleri dinamikliği, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan Mizalle-Youth Sonbahar-Kış Koleksiyonu; modern çizgileri gardıropların vazgeçilmez parçalarıyla buluşturuyor. Sonbaharın vazgeçilmezi yağmurluklardan modern çizgilerle tasarlanmış sweashirtlere, kombin tamamlayıcısı uzun ceketlerden rahatlığından ödün vermeyenlere özel tasarlanan tayt, pantolonlara kadar birçok farklı ürüne aynı koleksiyonda yer veren Mizalle Youth ile şehrin nabzını tutmak ve trendleri yakalamak artık çok daha kolay.

n11.com üzerinden ilk kez moda takipçilerinin beğenisine sunulan Mizalle Youth Sonbahar – Kış Koleksiyonu, ücretsiz kargo seçeneği ve uygun fiyat avantajıyla, her dolabın yeni favori parçalarını sunmaya hazır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL