• Geri dön

  • 375 Görüntülenme

  • 21 Haber

  • 1.838 İşletme görüntülenme


Knights Chronicle oyunu için ilk güncelleme yayınlandı
Oyuncular, yeni güncellemeyle birlikte Karanlık Orman'daki yüzlerce güçlü kahramanlarla oyuna yeni eklenen maceranın keyfini ve heyecanını yaşayacak.

Dünya'nın en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Corp bugün, sıra tabanlı RPG oyunu Knights Chronicle'a ilk güncellemenin yayınlandığını duyurdu.

Yeni hikaye ‘Karanlık Orman’
Yeni macera bölümü ‘Karanlık Orman’ oyuna yeni bir hikâye ve kahramanlar getiriyor. Her zorluk seviyesi için eklenen 10'ar bölümle oyuncular, 30 bölüm boyunca derin bir hikâyenin tadını çıkaracak.

Yeni kahramanlar var
Yeni SSR seviyesindeki kahramanlar Morrigan, Kali ve Claude da oyuna eklendi. Morrigan ve Kali, Draiden Elitleri üyeleri ve savaşlarda güçlü yeteneklerini sergilemeleri bekleniyor. Claude ise Junta Draiden'in Gölge Lonca'sından geliyor ve Karanlık Orman'da ortaya çıkıyor. Bu güncelleme ile oyuna ayrıca Run dönüştürme ve arayüz gibi oyuncunun rahatlığına yönelik değişiklikler de ekleniyor.

Netmarble'ın Bölge Yöneticisi Young Jae Park, "Gelecekte yapılacak güncellemelerde oyuna daha fazla hikâye ve karakter getirmeyi planlıyoruz. Oyuncuların mobil cihazlardaki en sürükleyici ve güzel oyunlardan biri olan Knights Chronicle'ı zevkle oynamalarını ümit ediyoruz" dedi.

Netmarble, kısa bir süre önce Knights Chronicle'ın yayınlandığı günden beri bir milyon indirilme sayısını geçtiğini duyurdu.

Oyuncuların çok oyunculu zindanlara en fazla beş kişilik gruplar oluşturup gerçek zamanlı meydan okuyabildiği, oyunun parlak ve çok detaylı 3D grafiklere sahip ve aralarından seçim yapılabilecek 100'den fazla kahramanın olduğu Knights Chronicle, oyunculara avuçlarının içinden konsol oyunu kalitesinde RPG oyunu deneyimi sunuyor.

Knights Chronicle hakkında daha fazla bilgi için http://knightsgbweb.netmarble.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Corporation Hakkında
Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketidir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 4000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution,MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ E&M Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi içinhttp://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble ‘ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL