• Geri dön

  • 514 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 1.195 İşletme görüntülenme


“Her zaman en iyisi, en düşük fiyata” sloganıyla kadının mutfaktaki 'yol arkadaşı' EMSAN, büyüme hedeflerini hızla gerçekleştirirken, tüketici tarafından ödüllendirilmeye de devam ediyor. BoomSocial.com'un yayınladığı ve tüm sektörleri kapsayan ‘ayın en iyi performans gösteren markaları’ listesinde 44 bin marka arasında 2’nci olan EMSAN, sosyal medyayı en aktif kullanan markalardan biri olduğunu da göstermiş oldu. 

Geçmişten günümüze kadının mutfaktaki en yakın ‘yol arkadaşı’ olan EMSAN; değişen zamana ve koşullara ayak uyduran dinamik bir marka olduğunu, bu kez sosyal medya kullanıcılarının onayıyla bir kez daha gösterdi.
44 bin marka değerlendirildi
EMSAN, tüm sektörleri kapsayan ‘ayın en iyi performans gösteren markaları’ listesine; 44 bin marka arasından 1.619.710 instagram ve Twitter iletisinin değerlendirilmesiyle ‘dayanıklı tüketim’ kategorisinde 2. sıradan girmeyi başardı. BoomSocial.com'un her ay yayınladığı listeyle ilgili detaylı bilgiye https://www.boomsocial.com/Social-Brands/2019/Ekim/Instagram/dayanikli-tuketim linkinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL