• Geri dön

  • 371 Görüntülenme

  • 1 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


İş ve Cemiyet Dünyasını Buluşturan Davet

Türkiye’nin en büyük ve Avrupa’nın sayılı butiklerinden olan Rolex Butik Panora, gerçekleşen şık bir davetle kapılarını açtı. 30 yılı aşkın süredir kaliteli saat çizgisinden ödün vermeyen Uğur Saat markasının öncülüğünde açılan mağazaya, cemiyet hayatının önde gelen simaları ve iş dünyası büyük ilgi gösterdi.

Uğur Saat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Döğer ve Uğur Saat Yönetim Kurulu Üyesi Aslıhan- Kağan Bezcier ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe; ROLEX Türkiye Temsilcisi Claude Blanc, ATO Eski Başkanları Sinan Aygün ile Salih Bezci, İspanya Büyükelçisi ve eşi Gregoio- Elena Laso, Romanya Büyükelçisi Gabriel Şopanda, Milli Futbolcu Emre Belözoğlu gibi cemiyet ve iş dünyasının tanınmış simaları katıldı. Türkiye’nin en büyük saat butiğini Panora’da açmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Aslıhan Bezcier “30 uncu kuruluş yılını kutladığımız bugünde Avrupa’nın sayılı butiklerinden birini Ankaralı saat severlerle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Bütün mimari detayları Rolex’in tasarımcıları tarafından özel olarak hazırlanan mağazanın projelendirilmesi yaklaşık 1.5 yıl sürerken mağazanın yapımı 45 günde İsviçreli ekiplerce” tamamlandı. Aslıhan Bezcier sözlerine şunları ekledi: “İki katlı butiğimizin üst kısmını VIP hizmet alanı olarak kullanıyoruz. Burada çok özel müşterilerimizi ağırlıyoruz. Bu bölüm müşterilerimizin Rolex markasının hikayesini ve saat yapımına olan tutkusuna tanık olmaları içim tasarlanmış özel bir bölüm. Ayrıca butiğimize özel tasarlanan dış cephemiz iç bükey yapısı ve kullanılan malzemesiyle dünyada bir ilk. Konuklar Rolex’in birbirinden eşsiz parçalarını incelerken, şık tasarımlar hakkında da bilgi edinme imkânı buldu.Birbirinden lezzetli, şık sunumlar Coverranger grubunun eğlenceli müzikleri ile misafirlerin keyifli, anlar yaşadığı açılış, geç saatlere kadar devam etti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL