• Geri dön

  • 473 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 586 İşletme görüntülenme


Kalekim ‘İzolatex Plus’ ve ‘Pah Bandı’ ile 
havuzlarda sistem çözümü sunuyor 

Kalekim, ekstra esnek, klor iyonlarına karşı yüksek dirence sahip su yalıtım harcı ‘İzolatex Plus’ ve su yalıtımınını destekleyen, su basıncına dayanıklı ‘Pah Bandı’ ile havuz ve içme suyu depolarında mükemmel çözümler sunuyor.


Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim’in yapılarda en fazla suya maruz kalan banyo, teras, balkon ve havuz gibi mekanlar için geliştirdiği su yalıtım harcı ‘İzolatex Plus’, ekstra performans sağlayan özellikleri ile kesin ve sürekli su yalıtımı sağlıyor.

Yüksek tutunma gücü ve ekstra esnek özelliğiyle su izolasyon problemlerine son veren ‘İzolatex Plus’, başta havuz ve teraslar olmak üzere, su deposu, banyo, duş, WC gibi ıslak hacimli mekanlarda, balkonlarda, temel ve perde duvarlarda, deniz suyu ve buz çözücü tuzlara karşı korunması gereken beton yüzeyler üzerinde ve sıva, şap gibi yüzeylerde kullanılabiliyor.

Kalekim'in yapılarında uzun ömürlü ve dayanıklı su izolasyonu isteyenler için hayata geçirdiği ‘İzolatex Plus', çatlak köprüleyebilme özelliği sayseinde betondaki kılcal çatlamalara karşı yüksek dayanıklılık gösteriyor. Seramik kaplama ya da şap öncesinde kullanılan ürün, mekandaki köşelere, birleşim yerlerine uygulanan pah bandı ile daha iyi ve güvenilir bir sonuç sağlıyor.

Kalekim
’in ekstra elastik yapıya sahip su yalıtım bandı ‘Pah Bandı’ duvar ve zemin birleşim yerleri ile yapısal derzlerin yalıtımında kullanılıyor. UV, su basıncı ve seyreltik asidik ile alkali çözeltilere yüksek dayanıklılık gösteren ‘Pah Bandı’ havuz, teras, balkon, su deposu gibi ıslak hacimlerde mükemmel sonuç veriyor. Polyester file taşıyıcılı, keçe taşıyıcılı ve polyester keçe olmak üzere 3 tipten oluşan ‘Pah Bandı’nın gri ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL