• Geri dön

  • 324 Görüntülenme

  • 2 Haber

  • 523 İşletme görüntülenme


1909 yılında Almanya’da doğan güvenilir marka Rowenta, torbalı, torbasız ve kablosuz süpürge modelleri ile evinizin her köşesinde zahmetsiz ve kusursuz bir temizlik deneyimi sunuyor.

1909 yılında Almanya’da doğan ve süpürge kategorisinin öncü markalarından biri haline gelen Rowenta’nın torbalı, torbasız ve kablosuz süpürge modelleriyle evinizin tüm ihtiyaçlarına göre bir temizlik mümkün! Süpürgenin uzmanı Rowenta’nın en çok tercih edilen ürünleri arasında yerini alan Air Force 560 Flex, Silence Force Cyclonic ve Silence Force Animal Pro’yu keşfedelim!

Rowenta Air Force 560 Flex

Yüksek çekim gücü, akıllı ve esnek tasarımı sayesinde, Rowenta Airforce Flex kablosuz süpürge, evinizin her köşesini mükemmel ve çok hızlı bir şekilde temizleme imkanı sunuyor. Yüksek teknoloji ile tasarlanan Rowenta Airforce Flex, mobilya altlarında 5 kata kadar daha uzağa erişim ile derinlemesine temizlik için kolaylık sağlıyor. Rowenta Airforce Flex’in mükemmel çekiş gücü sayesinde tozlara saklanacak yer kalmıyor.

Rowenta Silence Force Cyclonic *5

Süpürgenin uzmanı Rowenta’nın derinlemesine temizlik için tasarlanan Silence Force Cyclonic *5 torbasız süpürgesi, her şeyi bir arada isteyenler için mükemmel bir çözüm! Sınıfının en iyi toz toplama kabiliyetini sunan Silence Force Cyclonic *5, yüksek emiş gücü sayesinde kiri ve tozu içine hapsetmekle beraber torba değiştirme derdine de son veriyor. Daha fazla konfor için ultra sessiz ve temizlik performansından ödün vermeyen Rowenta Silence Force Cyclonic 5*, çok yönlü performansı ile sert zeminlerin yanı sıra kısa, uzun hatta Türk halıları da dahil her türlü yüzeylerde üstün sonuçlar veriyor.

Rowenta Silence Force *5 Animal Pro

Motor sisteminin daha az enerji harcayarak daha fazla toz toplamak için tasarlanmış üstün teknolojisi ile enerji verimliliğinde bir çığır açan Rowenta Silence Force 5* Animal Pro, temizlik deneyiminize olağanüstü bir konfor ekliyor. Tozun %99,99’nu yakalayan üç aşamalı filtreleme sistemi ve evcil hayvanlar için gelişmiş temizleme seçenekleri ile tüm yüzeylerdeki kirleri etkili bir şekilde temizleyen Rowenta Silence Force 5* Animal Pro, daha fazla rahatlık ve hijyen sağlıyor. Silence Force 5* Animal Pro, yüksek verimli Deep Clean Başlığı sayesinde halı, kilim, fayans, parke ve tüm zeminlerde biriken tozları etkili bir şekilde temizliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL