• Geri dön

  • 313 Görüntülenme

  • 12 Haber

  • 1.354 İşletme görüntülenme


Capacity AVM tarafından yedincisi düzenlenen Geleneksel Satranç Turnuvası’nda kıran kırana bir final mücadelesi yaşandı.

Katılımın yüksek olduğu bu özel turnuva, Türkiye Satranç Federasyonu’na bağlı hakemlerin kontrolünde 23-24 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleşti. Ayrıca bu yıl turnuvaya 7-14 yaş arası genç sporcular katıldı.

Ailelerinin de desteklerini alan sporcular, turnuva heyecanıyla birlikte zafere konsantre olmuş bir şekilde hamlelerini sergilediler. İki gün boyunca zorlu elemelerden tek tek başarıyla geçen genç sporcular, elemelerin sonunda adlarını finale yazdırmayı başardılar. Bu heyecan verici turnuvanın birincisi Uygar DURUÇAY, ikincisi Eren Eymen BÜYÜK ve üçüncü ise Shageldi KURBANDURDYYEV oldu.

Dereceye girmeyi başaran genç sporcular Capacity AVM MediaMarkt mağazasından 750 TL, 500 TL ve 250 TL değerindeki hediye çeklerinin de sahibi oldu. Bu yıl kız sporcular içerisinden dereceye giren ilk üç kişiye de madalya ve sertifika verilirken, turnuvaya katılan tüm yarışmacılara Capacity tarafından satranç takımı hediye edildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL