• Geri dön

  • 443 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 672 İşletme görüntülenme


Teknolojiyle paralel gelişen satış sonrası hizmetler işletmelere değer katıyor
Dijital dönüşümün hız kazandığı günümüzde en iyi teknolojileri, en doğru senaryolarla hayata geçirmek verimli ve sürdürülebilir bir güvenlik sistemi için artık yeterli değil. Sürekli gelişen, haberleşen yani yaşayan teknolojiler en az kendileri kadar gelişime açık, ölçülebilen ve hızlı tepki verebilen satış sonrası hizmetlere ihtiyaç duyuyor. Sensormatic, 81 ile yayılan servis ağı ve 160’ın üzerinde mühendis ağırlıklı yetkin personeliyle ihtiyaç duyulan tüm satış sonrası hizmetleri ölçmeye ve sürekli öğrenmeye dayalı metotlar kullanarak yürütüyor.

Ölçülebilen ve doğru planlanmış teknik hizmetler daha yüksek fayda sağlıyor
Sensormatic tarafından geliştirilen ve sektörde bir ilk olan Servis Yönetim Sistemi, satış sonrası teknik destek hizmetlerinin nasıl güçlendirilebileceğine örnek teşkil ediyor. Çağrı Merkezi ya da çevrimiçi kanallar üzerinden gelen taleplerin yönetildiği sistem, işe uygun teknik uzman seçimini kolaylaştırıyor. Servis çağrısı sisteme işlendiği andan itibaren tüm detayları ilgili ekipler tarafından izlenebiliyor ve teknik yöneticiler işe uygun teknik uzmanı anında atayabiliyor. Bu sayede müdahale ve sorunu çözme hızı artırılmış oluyor.
İlgili teknik personel hizmet vereceği alana ulaştığında GPS destekli mobil uygulama üzerinden check- in gerçekleştiriyor. Bu sayede çağrı ile alana varış arasında geçen süre, yani müdahale süresi hesaplanabiliyor.İş bitiminde ise check-out yapan teknik uzmanın sorunu ne kadar sürede çözüme kavuşturduğu ölçümlenebiliyor. Alınan hizmetin hızını ve kalitesini tek bir rapor üzerinde görebilen firmalar, müşteri memnuniyet oranlarının tespiti için de kullanılan sistem sayesinde aldığı hizmeti puanlayabiliyor.
Hizmeti alan firma yetkilisine her adımda online bilgi akışı sağlayan sistem sayesinde hizmetin içeriği, süreci, ilgilisi, müdahale süreleri ve sorunun çözüme kavuşturulma hızı net şekilde takip edilebiliyor ve raporlanabiliyor.

Bölgelere özel teknik ekiplerle hızlı müdahale
Özellikle merkezden yönetilen ve farklı lokasyonlara yayılmış işletmelerin teknik hizmet ihtiyacı hız ve yönetim kolaylığına dayanıyor. Servis ihtiyacı olan alan nerede olursa olsun teknik uzmanların hızlı şekilde müdahale edebilmesi gerekiyor.
Türkiye’nin 81 ilinde 40 binin üzerinde noktaya hizmet veren Sensormatic, müşterilerinin bulundukları tüm lokasyonlarda hızlı bir şekilde destek sunabiliyor. Bu ekipler periyodik bakımları da üstlenerek sorunsuz bir işleyiş için gerekli önlemleri alıyor. Bölgelere göre ayrılan 8 farklı teknik ekip bayram ve resmî tatiller dahil olmak üzere servis hizmeti sunuyor. Sensormatic, talep doğrultusunda operasyonel destek için tesis içinde teknik uzman bulundurma hizmeti de sağlıyor. Bu uygulama, soruna hızlı müdahale edebilmenin yanı sıra işletmelerin teknik süreçler için ek personel istihdam etmesine de gerek bırakmıyor.

Teknoloji ile aynı dili konuşan eğitimli uzmanlar
Satış sonrası hizmetlerde teknik ekiplerin yetkinlik seviyeleri hızı ve işin kalitesini doğrudan etkiler. İlgili personel sorumlu olduğu markaların ve ürünlerin varsa kronik arızalarını bilmeli; ayrıca hangi sistemde hangi bakımların gerektiği, yaygın kullanıcı hataları, sistemin performansının nasıl iyileştirilebileceği gibi konular hakkında bilgi sahibi olmalıdır.
Değişen teknoloji ve ürünler teknik ekiplerin bilgi seviyelerinde sürekli bir iyileştirme gerektiriyor. Teknik ekiplerin sahip oldukları birikimle yetinmesi, ‘yeni nesil zorluklarla’ mücadelede sorun yaşamasına neden oluyor. Sensormatic, her yıl kişi başı ortalama 40 saat düzenli eğitim ve bilgilendirmeler yaparak teknik servis personelinin her türlü duruma hazırlıklı olmasını sağlıyor. Ekiplerin performans ölçümü sistem tarafından düzenli olarak yapıldığı ve eksik alanlar raporlarla net şekilde görülebildiği için ileriye dönük hedef odaklı yeni eğitimlerin planlanması mümkün oluyor.

İhtiyaca göre uyarlanabilen hizmet paketleri
İşletmelerin ihtiyaçları, sahip oldukları sistemlere, işleyişlerine ve büyüklüklerine göre farklılaşıyor. Sensormatic bu doğrultuda müşterilerine hız, kapsam, yedek parça, bakım gibi farklı seçenekleri barındıran teknik destek paketleri sunuyor. Kendi ihtiyacına en uygun paketi seçme olanağı elde eden işletmeler bu sayede hem daha efektif bir hizmet alıyor hem de maliyetlerini düşürmüş oluyor.

Sensormatic’ten satış sonrası hizmetler kapsamında aşağıdaki hizmetler alınabiliyor:

7X24 Servis Hizmeti
Bakım
Yedek Ürün Bulundurma
Yerinde Teknik Uzman Bulundurma
Uzaktan İzleme
Parça Dahil Hizmet
Eğitim

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL