• Geri dön

  • 401 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 910 İşletme görüntülenme


Birevim, 2018 sonunda 1000 kişiyi daha ev sahibi yapacak

Türkiye ekonomisi için önemli bir görev üstlenen gayrimenkul sektörü, sürdürülebilir büyüme modelleri doğrultusunda sağlam adımlarla ilerliyor. Gayrimenkul sektöründe ‘tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerini farklılaştırarak yeni bir devir açan Birevim, 2 yıldır gayrimenkul sektörüne paralel olarak vites büyütüyor ve her gün onlarca kişiyi ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en önemli sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörü, hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Tasarrufa dayalı ev alma yöntemleriyle sektöre yeni bir bakış açısı getiren Birevim, her yıl yüzde 100’den fazla büyümenin ötesinde aylık ortalama 250 kişiyi ev sahibi yapıyor ve 2018’in sonuna kadar da bu sayıyı ayda 400’e çıkarmayı hedefliyor.

Çiftçi: Yılsonuna dek şube sayımızı 60’a çıkaracağız
Gayrimenkul sektöründeki gelişmelerin devamlılığının süreceğini vurgulayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, her ay teslim ettikleri ev sayısının arttığını belirtti. Sektöre getirdikleri yeniliklerle alt ve orta sınıf aileleri de ev sahibi yapan Birevim’in sektördeki öncülerden biri olduğunu vurgulayan Çiftçi, geçtiğimiz yıl ortalama her ay 500 aileyle satış sözleşmesi, ortalama 100 aileye de ev teslimatı yaptıklarının altını çizdi. 2018’in ilk 6 ayında ortalama her ay 1500 aileyle sözleşme imzaladıklarını ve aylık 250 aileye tapularını teslim ettiklerin aktaran Çiftçi, “2017 ve 2018’de yüzde 100’ün üzerinde büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme hızını 2019 yılında da sürdüreceğiz. Temmuz ayı itibariyle 42 şubede faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki aylarda yeni açılacak şubelerle yılsonunda 60 şube sayısına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Çiftçi: Birevim olarak hız kesmeden büyümeye devam edeceğiz
Tasarrufa dayalı ev alma sektörünü değerlendiren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Sektörümüzün tanınırlığının ve konut sahibi olma noktasında çok önemli bir yol olduğunun bilinirliğinin artacağını düşünüyoruz. Birkaç yıl içinde sektörün çok daha iyi bir şekilde konumlanacağını ve toplumun her kesiminin ilgi göstereceği seviyeye geleceğini öngörüyoruz. Bu bakış açısıyla Birevim olarak sürekli büyüyerek, mevcut kaliteli hizmetimizi çok üst seviyelere çıkarmayı arzu ediyoruz. Gelecekte ev sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği kurum olmak istiyoruz. Dolayısıyla 2019 yılı hedeflerimiz doğrultusunda aylık 2500 civarı satış sözleşmesi imzalamayı ve her ay 400 civarı teslimat gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”

Birevim’in büyümesinin beraberinde getirdiği değişikliklerden bahseden Çiftçi,
“Birevim’in Altunizade’deki merkezini Ağustos ayı sonunda Ataşehir’e taşıyoruz. Artık şirketimizin önemli projelerini öncelikli olarak buradan yürüteceğiz. Bizim için önemli olan her zaman müşterimiz ve onun istekleridir. Müşterilerimize verdiğimiz değer bizim için asla değişmeyecektir’’ dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL