• Geri dön

  • 566 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Giovane Gentile’den özel bir seri
Parlak ve yumuşak bir gömlekle şıklığınız bozulmasın
Modayı takip eden erkeklerin ilk tercihi olan Giovane Gentile, Liquid Ammonia özelliğe sahip gömlekleriyle rahatlık ve şıklığı buluşturarak, erkek modasına yön vermeye devam ediyor. Daha az kırışan kumaşı ile daha uzun süreli bir şıklık sağlayan gömlekler, kolay ütülenen yapısıyla da Giovane Gentile’nin tasarımdaki başarısını gösteriyor.

Şıklığından ödün vermeyen erkeklerin yakından takip ettiği Giovane Gentile, özel olarak tasarladığı gömlekleriyle moda konusundaki iddiasını bir kez daha kanıtlıyor. Kolay ütülenebilen kumaşlardan üretilen gömlekler; şık görünmenizi sağlamanın yanı sıra ütü yapmanın zorluğunu da minimize ediyor.

Giovane Gentile’nin Liquid Ammonia özelliğine sahip gömlekleri, daha şık görünmeniz için gerekli olan bütün detayları bir parçada sunuyor. Bozulan yaka sorununa, yaka kısmına takılan balen ile çözüm bulan Giovane Gentile, daha esnek kumaş kullanarak ergonomiyi artırıyor. Aynı zamanda bu özelliğe sahip gömlekler, kullanılan ipliğin türü sayesinde birçok yıkamaya karşı parlaklığını muhafaza edebiliyor.

Yüzde 100 cotton kumaştan tasarlanan Liquid Ammonia özelliğine sahip gömlekler, Giovane Gentile mağazalarında tutkunlarını bekliyor.

Giovane Gentile Hakkında Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Edition markasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, tüm mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır. Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL