• Geri dön

  • 940 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 111 İşletme görüntülenme


Lokum kıvamında balık eti yemek isteyenlere
Kocaman Balıkçılık’tan Torik Lakerda 
Balıkla yapılan en meşhur mezelerden olan lakerda, torik balığından yapıldığı zaman daha lezzetli oluyor. Son yıllarda torik balığının az
bulunmasından dolayı palamutla yapılan lakerdaların aksine Kocaman Balıkçılık’ın salamura torik lakerdası, lezzet düşkünlerini mutlu ederek
sektördeki farkını ortaya koyuyor. 

En taze ürünleri dondurarak ya da marine ederek paketleyen Kocaman Balıkçılık, ürünlerinin çeşitliliğiyle deniz ürünü severleri eşsiz lezzetlerle buluşturuyor. Ürünlerin ulusal marketlerde satılması ise denizden gelen lezzetlere ulaşımı kolaylaştırıyor.

Bir meze klasiği lakerda… Kocaman güvencesiyle

Kocaman Balıkçılık
’ın özenle paketlediği lakerdası, torik balığından lezzetli bir lakerda yemek isteyen herkesin ilk tercihi oluyor. Torik balığının tuzla pişirilmesiyle ortaya çıkan lezzet lakerdayı oluşturuyor. Son yıllarda torik balığının maliyetinin çok oluşu satıcıları palamuttan yapılan lakerdalara itse de lakerdanın orijinal lezzeti torik balığından geliyor. Kocaman Balıkçılık, orijinal lakerda yemek isteyen herkesin sesine kulak vererek market raflarını 200 gr’lık ya da 1000 gr’lık taze torik lakerdalarla buluşturuyor. Minimum tuz içeren torik lakerdalar binde 1 koruyucu katkılı içerikleriyle de balığın gerçek lezzetini tatmanızı sağlıyor. Yüzde 100 yerli torik lakerdaların kalibre standardı ve süzme ağırlık tutarlılığı esasıyla paketlenmesi, her ambalajda aynı lezzeti yakalamanıza olanak tanıyor.

200 gr ve 1000 gr’lık ambalajlarda dilim olarak satışa sunulan Kocaman torik lakerda, tüm Metro, Migros, Carrefour, Kipa, Özdilek ve Üçler Marketlerde lezzet düşkünlerini beklerken horeca müşterileri için hazırlanan dondurulmuş Takoz seçeneğine ise metro market raflarından ulaşmak mümkün.

Editöre Not:
Daha çok lezzet için püf noktası = Paketinden çıkardığınız Torik lakerda dilimlerini akan suyun altında yıkayıp süzün. Süzdüğünüz torik lakerda dilimlerini servis edeceğiniz tabağa aldıktan sonra saf zeytinyağı, dereotu ve kırmızı soğan ile süsleyip sonrasında bu lezzetin keyfini çıkartın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL