• Geri dön

  • 304 Görüntülenme

  • 1 Haber

  • 1.018 İşletme görüntülenme


FİBROBETON - YGA İŞBİRLİĞİ İLE BİLİM SEFERBERLİĞİ PROJESİ

Toplumsal gelişmeye katkı sağlamak amacıyla bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesini destekleyen Fibrobeton, bu defa çocuklara bilimi ve teknolojiyi sevdirmeyi amaçlayan yeni bir projeye imza attı. Liderlik okulu Young Guru Academy (YGA) tarafından yürütülen Bilim Seferberliği projesinin hayal ortaklarından biri olan Fibrobeton, Düzce’de 10 ayrı ilköğretim okuluna bilim desteği sunuyor.

Bilim Seferberliği projesi kapsamında, Düzce’de yerleşik ilköğretim öğrencilerinin faydalanacağı toplam 100 adet Bilim Seti, YGA işbirliği ile 10 ayrı okula gönderildi. Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Aziz Sancar ve Harvard & MIT üniversiteleri profesörü Mehmet Toner’in de aralarında bulunduğu dünyaca ünlü Türk bilim insanlarının danışmanlığında hazırlanan YGA Bilim Seti, müfredata giren robotik ve kodlama eğitimi için de öğrencilere gerekli materyalleri sağlıyor. Proje, YGA’nın Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı bir protokol kapsamında gerçekleştiriliyor.

Fibrobeton Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener ve YGA Bilim Seferberliği Lideri Cemre Balaban’ın konuşmaları ile katılacakları etkinlikte, Bilim Seti’ni kullanarak icat geliştiren mucit çocuklar, özgün projelerinin gösterimini yapacaklar ve geliştirdikleri otonom arabalar ile yarışacaklar.

Ülkemizin kalkınmasında rol alacak çocuklarımıza yeni bir yol açan Fibrobeton Düzce Bilim Seferberliği etkinliğimize katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,

Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret A.Ş

PROGRAM AKIŞI

TARİH: 05 Aralık 2019, Perşembe
YER: Şükran - Sedat Şenkardeşler Ortaokulu
Sancaklar Mahallesi, Eski Akçakoca Caddesi, 2498 Sokak, No:4 Merkez/Düzce
Telefon: (0380) 526 01 85

KONUM:
http://sukransedatsenkardesler.meb.k12.tr/tema/iletisim.php

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL