• Geri dön

  • 328 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 184 İşletme görüntülenme


HER GÜNE TRİKO SICAKLIĞI

Cacharel, aile yemeklerinden hafta sonu gezilerine, iş toplantılarından pazar kahvaltılarına kadar her ortama uyum sağlayabilecek şık trikolar sunuyor.

Sonbahar/Kış 2019-20 Koleksiyonu’nda birçok farklı triko tasarımı barındıran Cacharel, konfor ve stili bir araya getirdiği tasarım anlayışı sergiliyor. Cacharel, soğuk kış aylarının en tercih edilen ürünlerinden olan trikolara Cacharel’e özel desenler ekleyerek yeni bir boyut kazandırıyor. Modernize edilmiş geometrik desenlere jakar tekniği uygulanarak tasarlanan Cacharel trikoya, siyah üzerine canlı taba tonu tercih edilerek dikkat çeken bir görünüm kazandırılıyor.

Cacharel, elegan giyim sanatını ortaya koyacak kombinler yaratmak için düz renkli trikoları, kaşe bomber ceket ve ekose desenli pantolon gibi ürünler ile bir araya getiriyor.

Trikonun rahatlığından ve sıcaklığından vazgeçmek istemeyen ama aynı zamanda şık bir stil ortaya koymak isteyen Cacharel erkeği, deri aksesuar ve kaşe mont ile zenginleştirdiği kombinle istediği görünümü elde ediyor. Takım elbiseler ile kombinlenen daha ince dokulu trikolar kendinden emin bir duruş sergiliyor. Büyük saç örgülü balıkçı triko ise kaşe kabanlarla kombinlenerek elegan görünüme sade ve güçlü bir yorum katıyor.

Cacharel’in önerileri arasında, Cacharel Kahverengi Triko (499TL), Cacharel Çizgili Triko (449TL) ve Cacharel Düz Renkli Triko (199TL) bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL