• Geri dön

  • 514 Görüntülenme

  • 116 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


Kişisel Gelişim Atölyeleri Aralık Ayı Boyunca Zorlu PSM’de

Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle ile hayata geçirilen kişisel gelişim atölyeleri Aralık ayı boyunca katılımcılara öz şefkat, öz farkındalık, meditasyon ve uyanış temelinde yepyeni pencereler açmaya hazırlanıyor.

UYANIŞ 2 // 10 – 22 ARALIK // ATÖLYE 2 // 20.00 – 14.00
Uyanış 1 atölyesinin devamı olan Uyanış 2 atölyesi “Uyanmak” olgusuna tekrardan değinildikten sonra “Kendini Bil!” yani “Nosce te Ipsum” aforizması ile devam ediyor. İnsan nedir? İnsan nasıl kendini bilir? İyi ve kötü nedir? Özgür irademiz bize farkındalık hakkında neyi öğretir? Kendimi nasıl bulabilirim ve bunun yolu hangisidir? Sorularının cevaplarını ararken, aslında cevaba ulaşmak yerine zihnimizde daha fazla şimşekler çaktırmaya hazırlanıyor. Kendinize ve hayatınıza çıkarsız bir ayna tutmaktan korkmuyorsanız ve hoşgörü sizin mahallenizden geçiyorsa Kutsal İnek olarak tanınan Aslı Bozdağ eğitmenliğinde gerçekleştirilecek Uyanış 2 atölyesi için yerinizi almayı unutmayın.
*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.
Bilet Fiyatı:
Genel Satış: 165.00 TL

“KALBİN DİNLENSİN” ÖZŞEFKATLE YAŞAMAK // 11 ARALIK, ÇARŞAMBA // MEYDAN FUAYE // 20.00
Hiç kendinize karşı acımasız davrandığınızı fark ettiğiniz oluyor mu? Veya yüksek bir standardı tutturma çabası içinde kimi zaman yorulup tükendiğinizi hissediyor musunuz? Ya kendimizi her halimizle kabul edebilmenin, gözetebilmenin, kendimize anlayışlı davranabilmenin bir yolu olsaydı? İçinde bulunduğumuz durumu olduğu gibi gördüğümüz, her duygu ve durumun tüm insanlığın ortak deneyimi olduğunu öğreneceğimiz bu yolun adı Öz-şefkat.Öz-şefkat ile yaklaşarak kendimize olan davranışlarımızın temelini anlamlandırırken başka türlü davranmanın da kapılarını aralayabiliriz. Türkiye'nin ilk Türkçe meditasyon uygulaması MeditasyonApp’in içerik yaratıcısı ve sesi olan Deniz Bağan’ın eğitmenliğinde Öz-şefkatin temellerini öğrenirken günlük hayatta kendinizle yeni, daha anlayışlı ve bütün bir ilişki kurma deneyimini de hissedeceksiniz.
*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.
Bilet Fiyatı:
Genel Satış: 165.00 TL

ZEN ZİHNİ BAŞLANGIÇ ZİHNİDİR// 15 ARALIK, PAZAR // ATÖLYE 2 // 14.00
Uzun yıllardır pratik yapan bir Budist olan Berrak Yurdakul eğitmenliğinde gerçekleştirilecek “Zen Zihni Başlangıç Zihnidir” atölyesi ile katılımcılar Zen Budizmi’nin tarihçesi, felsefesi ve uygulaması ile tanışma fırsatı yakalayacak. Siddharta Budha olma serüveninden Batı’da Zen felsefesinin uygulanışına kadar çok yönlü şekilde gerçekleştirilecek iki saatlik bu atölye için Budizme ilgi duyan katılımcıların yerini almayı unutmasın.
*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.
Bilet Fiyatı:
Genel Satış: 165.00 TL

HAYAL PANOSU // 17 – 29 ARALIK // ATÖLYE 2 // 20.00 – 14.00
Hayalinizi canlandırmak, yapabileceğiniz en güçlü zihin egzersizlerinden birisidir. Kâğıtlarla, resimlerle, dergilerle, boya kalemleri ile yapacağımız rengarenk ve eğlenceli bir çalışma olacak Hayal Panosu atölyesi ile katılımcılar; hayallerimizi dile getirirken, hayallerimizin olmasına niyet ederken nelere dikkat edeceğimiz hakkında kısa bir sohbet ile başlayacakları yolculuğun sonunda kendilerini harika hissedecek ve gelecek ile ilgili her şeyin nasıl netleştiğine şaşıracaklar. “İnsan” olma yolunda ilerleyen; sevgi ve paylaşımdan beslenmeyi seçen Özlem Çetinkaya eğitmenliğinde gerçekleşecek atölye ile neleri başarmak istediğiniz ve neler hissetmek istediğiniz konusunda göstereceğiniz gelişmelere siz de inanamayacaksınız.
*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.
Bilet Fiyatı:
Genel Satış: 165.00 TL

THETAHEALING 101 // 24 ARALIK, SALI // ATÖLYE 2 // 20.00
Teta, beş beyin dalgasından biridir. Rüyanın ilk evrelerinde görülen, bilginin en kolay algılandığı seviyedir. Yaratım için kullandığımız dalga boyutudur. ThetaHealing®, beyin dalgası tetadayken kişinin özgür iradesi ile sözcük ve düşüncenin gücü kullanılarak yapılan olumlamalardır. Seans süreci bilinç açıkken yapılır böylelikle kişinin şifalanma sürecini izlemesi mümkündür. Türkiye’deki eğitim sürecinden sonra ThetaHealing® kurucusu Vianna Stibal’in yurtdışındaki seminerlerine katılarak ThetaHealing® danışmanı ve eğitimcisi olan Gülsün Özsan eğitmenliğinde gerçekleştirilecek ThetaHealing® atölyesi ile katılımcılara farkındalık sağlamak ve hayatta anlam verilemeyen blokajları çözümlemenin, hayatı planlayarak yönetmenin ve içimizdeki güzellikleri keşfetmenin nasıl mümkün olduğunu aktarmak amaçlanıyor.
*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.
Bilet Fiyatı:
Genel Satış: 165.00 TL

MEDİTASYON 101 // 25 ARALIK, ÇARŞAMBA // MEYDAN FUAYE // 20.00
Dünyada her gün on binlerce kişi meditasyon yapıyor, çünkü insan ancak şu anda her ne yapıyorsa dikkatini tümüyle ona verdiğinde mutlu oluyor. Ve meditasyon tam da şu ana ve buraya varmanın en basit yolu. Meditasyon, yaşamaktan aldığımız keyfi artırmak, zihni dinlendirip yatıştırmak ve hayatla uyumlanmak için en etkili ve en kolay yöntemlerden biri. Sürekli stres ve kaygı içinde, ritmimiz bozulmuş gibi bir hisle yaşıyorsanız siz de günde sadece 15-20 dakikalık bir uygulamayla farkındalık meditasyonuna başlayıp, 8 haftada beynin fizyolojisini tümüyle dönüştürebilirsiniz. Türkiye'nin ilk Türkçe meditasyon uygulaması MeditasyonApp’in içerik yaratıcısı ve sesi olan Deniz Bağan’ın mindfulness (bilinçli farkındalık) temellerini anlatacağı; çevreniz, öz varlığınız, bedeniniz ve duygularınızla ilgili farkındalığınızı arttırmaya yönelik iki saatlik atölye sonunda günlük hayatınızda kendi kendinize de uygulayabileceğiniz bir pratiği öğrenmiş olacaksınız.
*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.
Bilet Fiyatı:
Genel Satış: 165.00 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL