• Geri dön

  • 398 Görüntülenme

  • 24 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlediği “Yapı Tasarım Yarışması”nda, yepyeni ve heyecanlı bir aşamaya geçildi. 15 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek proje teslim süreci başladı.

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın, ilk senesinde Kamusal Alanda Yenilikçi Adımlar teması ile düzenlediği yarışmada, heyecanlı bir dönemece girildi. 9 Aralık 2019 tarihinde proje teslimleri başladı. Sektör profesyonelleri ve öğrencilerin internet üzerinden başvurabileceği yarışma kapsamında projeler, 15 Ocak 2020 tarihine kadar sisteme yüklenebilecek.

Proje başvurularında yarışmacılardan, ortak kullanıma (sergi-konser-atölye-etkinlik vb.) imkân veren ve farklı kentsel mekanlara uyum sağlayabilecek, dolayısı ile rekreatif potansiyeli düşünülen bir pavyon tasarlamaları isteniyor. Tasarlanan pavyonun; Müştereklik/Kamusallık, Adaptif Olma/Uyarlanabilir Olma ve Taşınabilirlik/Mobilite özelliklerine sahip olması da bekleniyor.

Yapı Tasarım Yarışmasına başvurular 15 Ocak 2020’ye kadar devam ederken, yarışmanın kazananları 20 Şubat 2020 tarihinde duyurulacak.

Yapı Tasarım Yarışması ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.yapitasarimyarismasi.com/adresinden ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL