• Geri dön

  • 269 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 184 İşletme görüntülenme


Yılbaşında kısa bir kış tatili planlayanlar, bu özel güne yakışır şıklıktaki konforlu Cacharel ürünleri ile yeni yıla güçlü stillerini sergileyerek giriyor.

Sonbahar/Kış 2019-20 Koleksiyonu’nda geniş bir mont ve palto yelpazesi sunan Cacharel, birbirinden farklı seçenekler sunarak her tarza hitap ediyor. Sezon trendine uygun şekilde kürk detayı eklenmiş paltolar, tatilin kutlama anlarında çekilecek fotoğraflarda unutulmaz kareler oluşturmayı vadediyor. Gri ve kahverengi gibi kişisel stillere uyarlamaya uygun, daha soft ve geçişli renklerde üretilmiş paltoların yakalarında kullanılan farklı renklerde kumaşlar ile canlı bir görünüm sunuyor. Yılbaşı kutlamasının en dikkat çeken erkeği olmak için yapılması gereken tek şey ise bu paltoları düz renkli bir gömlek veya beyaz bir kazak ile tamamlamak oluyor.

Tatilin her anında konforun en yoğun halini yaşayarak huzur dolu bir yıla hazırlanmak isteyenler Cacharel montlarla istediklerine kavuşuyor. Sırt iç kısmında ısı tutma özelliği olan kumaştan üretilmiş siyah mont, tatili kuzeyde geçireceklerin yardımına koşuyor. Baştan ayağa konforu hissetmek isteyenleri düşünen Cacharel, montları bağcıksız ve kroko baskılı deri süet birlikteliğine sahip ayakkabılar ile tamamlıyor. Kolları kumaş garnili ve kapüşonlu deri mont, konforu daha sert bir tarz ile yorumlayanlar için seçenek oluşturuyor.

Yılın en heyecan verici kış tatiline hazırlanan Cacharel erkeği eldiven, kaşkol ve bere benzeri aksesuarlar ile zenginleştirilmiş bir görünüm ile her zamanki gibi elegan bir konforun temsilcisi oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL