• Geri dön

  • 407 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 804 İşletme görüntülenme


DAP YAPI’DAN PEŞİNATSIZ-ARA ÖDEMESİZ-AZALAN TAKSİTLERLE ÖDEME PLANI
DAP Yapı, konut sahibi olmak isteyenler için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.
Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, İstanbul’daki projesi “Teras Kule” ve İzmir’de gerçekleştirdiği “DAP İzmir” projesi için yeni bir fırsat kapısı açtı. Bu çerçevede ‘kazandıran ödeme stratejisini’ devreye alan DAP Yapı, peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuyor.

Peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı kampanyası, İstanbul'daki Teras Kule projesinde de geçerli olacak. Üstelik DAP İzmir ile birlikte Teras Kule’de bu kampanyaya ek olarak ‘1 yıl kira garantisi’ fırsatı da var…

DAP Yapı’nın İstanbul’daki bir diğer projesi olan Validebağ Konakları’nda ise tüketiciler için farklı bir pencere aralanıyor. Validebağ Konakları’nda yüzde 5 peşin, vade farksız ödeme imkanının yanı sıra; peşin alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor.


Geliştirdiği nitelikli projelerle İstanbul’da on binlerce markalı konut üretimine imza atan DAP Yapı, konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Konut sahibi olmak isteyenler için ‘kazandıran ödeme stratejisini’ devreye alan DAP Yapı, ‘peşinatsız, ara ödemesiz ve azalan taksitlerle ödeme planı’nı devreye aldı. Teras Kule ve Dap İzmir projelerinin dahil olduğu kampanya ile Dap Yapı, ev hayali kuranlara el uzatıyor.

Ön talep döneminde satış rekorları kıran DAP İzmir, 31 – 32 katlı iki bloktan meydana geliyor. 450 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, her biri balkonlu ve ferah dairelerden oluşan proje 707 konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Daire fiyatları 324 bin liradan başlıyor.

Teras Kule ve Dap İzmir’de 1 yıl kira garantisi fırsatı var
2017 yılında elde ettiği rekor konut satışı ile yoluna emin adımlarla devam eden DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir ve Kartal’da metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan Teras Kule’de geçerli kampanyada ayrıca 1 yıl kira garantisi de sunuyor.

Validebağ’da sınırlı süre ile yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV İndirimi
Dap Yapı, ayrıca Validebağ Konakları’nda ise kampanya kapsamı dışında ayrıca yüzde 5 peşin, vade farksız senetle ödeme imkanı, peşinde yüzde 20 indirim + yüzde 10 KDV indirimi sunuyor. Validebağ özelinde yüzde 18 olan KDV, yüzde 8’e düştüğü için yüzde 10 KDV avantajını sınırlı süre devreye alındı. Örneğin liste fiyatı 1.000.000TL olan bir konutun KDV hariç liste fiyatı 847.457 TL seviyesinde. Bu rakama kampanya kapsamında 152.543 TL’ye denk gelen yüzde 18 KDV yerine 67.796 TL değerinde yüzde 8 KDV ödenebiliyor. İndirim tutarı 85 bin lirayı bulunuyor. Validebağ Korusu’na yürüme mesafesinde yer alan ve Boğaz’a komşu olan Üsküdar’daki Validebağ Konakları, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Avrasya Tüneli’ne 5 dk mesafede konumlanıyor.

Konut Almak Hiç Bu kadar Kolay Olmamıştı
Yoğun talebi geri çevirmemek adına, peşinatsız, ara ödemesiz ve azalan taksitlerle ödeme kampanyasını devreye aldıkları müjdesini veren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konut sahibi olmak isteyenler için sürpriz yapmaya devam ediyoruz. Alıcı ve yatırımcılarımızın isteklerini geri çevirmemek, tüketicinin yükünü hafifletmek için yeni bir kampanya başlattık. Bu çerçevede peşinatsız, ara ödemesiz ve azalan taksitlerle ödeme fırsatı sunuyoruz. Dap İzmir özelinde bakacak olur isek; projemizin konumlandığı bölge yakın gelecekte İzmir’in en değerli bölgesi haline gelecek ve yüksek prim yapacak” dedi. Bornova’da Atatürk Stadı’nın hemen yanında konumlanan Dap İzmir; Kordon’a 10 dk, Alsancak Vapur İskelesi’ne 10 dk, Konak‘a 15 dk mesafede bulunuyor.

Teras Kule’de de gökyüzü bahçeleri gibi simgesel bir proje geliştirdiklerini hatırlatan Ziya Yılmaz, “Teras Kule’de bir yandan güneşlenme imkanı bir yandan da bahçe hayatı sunuyoruz. Bu projemizde peşinatsız, ara ödemesiz ve azalan taksitlerle ödeme fırsatının yanı sıra 1 yıl kira garantisi fırsatı da var” diyerek sözlerini tamamladı. Anadolu Yakası’nın merkezinde, Kartal'da, hava, deniz, karayolları, metro hattı ve ayrıca demir yolu trafiğinin birleştiği aksta metro istasyonuna 1 dk. mesafede konumlanan Teras Kule, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dk, Bağdat Caddesi’ne 15 dk,Sahile 5 dk. mesafede yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL