• Geri dön

  • 271 Görüntülenme

  • 12 Haber

  • 1.354 İşletme görüntülenme


Hafta sonu eşsiz etkinlikleri ve yarıyıl tatili boyunca her gün fark yaratacak birbirinden keyifli atölyeleriyle Capacity’de ocak ayı programı kaçmaz!

2020 yılına güzel dileklerle başlayan Capacity AVM, bu yıl da 200’ü aşkın seçkin markasıyla yine göz kamaştırırken, etkinlik ve atölyeleriyle eğlenceli anlara sahne olacak, ferah ve sıcak atmosferiyle de keyifli alışveriş deneyimi sunmaya devam edecek.

Sömestir boyunca her gün Capacity’de eğlence!

Bu ay Capacity’de sizleri oldukça eğlenceli, yaratıcı ve eğitici bir program bekliyor. Akıl ve Zekâ Oyunları ile başlayacak hafta sonu atölyelerinde, eğitici Akıllı Harfler ve Sayılar Atölyesi, Süper Bilim Dedektifleri ile Eğlenceli Bilim gibi renkli ve heyecanlı aktiviteler düzenlenecek.

Çocukların, sömestir tatili boyunca her gün 14.00-18.00 saatleri arası katılabileceği yaratıcı tasarım atölyelerinde ise hem el becerileri hem de hayal güçleri gelişecek. Keyifli bir projelendirme süreci yaşayacak çocuklar, canlı ve dinamik bir program ile birlikte sosyalleşecekler. Ocak ayının etkinlik ve atölyeleriyle ilgili daha fazla bilgi için www.capacity.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

9 Ocak Perşembe günü, annelerin keyifle takip ettiği Zeynep Gözübüyük ile Anne&Bebek Yogası’nda enerji depolayacağınız bir gün sizi bekliyor! Anneleri ve minik misafirlerini konuk edecek yoga etkinliğiyle güne zinde başlayabilirsiniz. Etkinliğe katılım için sınırlı sayıdaki kontenjanı dolmadan www.capacity.com.tr/kayit adresinden ücretsiz kayıt yaptırmayı unutmayın.

Capacity’nin, Yeni Yıl Kampanyası, ocak ayında da tüm hızıyla devam ediyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen kampanyaya 16 Şubat 2020 tarihine kadar katılabilir, muhteşem Mercedes-Benz otomobillerden birini kazanabilirsiniz. Yeni yılda alışveriş ve eğlence keyfini Capacity’de yaşayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL