• Geri dön

  • 250 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 310 İşletme görüntülenme


Türkiye Coğrafyası’nın en değerli arı ürünlerini bir dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerleyen BEE’O, yeni yıla özel büyük bir sürprize hazırlanıyor. Sunduğu yüksek kaliteli, %100 doğal ürünlerle her zaman tüketici memnuniyetini en üst seviyede tutan BEE’O yılbaşı özel çekilişi ile yine kazandırıyor.

İlklerin Öncüsü BEEO’dan Yılbaşı Sürprizi
Yeni yıla özel başlattıkları çekilişle ilgili konuşan BEE’O Propolis Genel Müdürü Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı; “BEE’O olarak tüketicilerimizin memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyor, rotamızı değişen beklenti ve isteklere göre belirliyoruz. Bu kapsamda yılbaşına özel bir kampanya düzenliyor ve birbirinden değerli hediyelerle yeni yılda insanların yüzünde bir gülümseme bırakmak istiyoruz. Bunun için beeo.com.tr’den tek seferde yapılacak her 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan çekiliş ile şanslı 3 kişiye akıllı cep telefonu, 5 kişiye mutfak robotu, 10 kişiye ise smoothie makinesi hediye olarak verilecek” dedi.

Hedefimiz Global Bir Marka Olmak
BEE’O Propolis Genel Müdürü Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı; “BEEO’yu farklı kılan birçok parametre mevcut. Doğal besin içeriği ve biyolojik aktiviteleri korunmuş saf propolis, arı sütü, polen, arı ekmeği ve ham bal gibi %100 doğal arı ürünleri ile fark yaratarak, sektörün lider üreticileri arasında yer alıyoruz. Ayrıca Türkiye’de ilk kez “Sözleşmeli Arıcılık Modeli” ile ürettiğimiz bu katma değerli ürünleri 13 ülkeye ihraç ediyoruz. Ürünlerimizi e-ticaret sitemiz www.beeo.com.tr üzerinden ayrıca 25.000 eczane ve 2000 perakende satış noktasıyla tüketicimizle buluştururken aynı başarıyı yurt dışında da sürdürüyoruz. Amerika’da ise e-ticaret sitemiz www.beeandyou.com üzerinden; ayrıca Amazon, CVS, Wallmart, E-bay’de dahil 3500 perakende satış noktasında yer alıyoruz. Arı ürünlerinin üretimine kazandırdığımız standartların yanı sıra dağıtımda da geliştirdiğimiz yeniliklerin başarımızda büyük bir payı olduğuna inanıyoruz” dedi.

www.beeo.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL