• Geri dön

  • 669 Görüntülenme

  • 20 Haber

  • 1.292 İşletme görüntülenme


Şubat ayında düzenlenecek Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı için başvurular başladı. 2018-2019 eğitim öğretim yılında Türkiye’nin 60 ilinde 128 kampüsüyle eğitim faaliyeti yürüten Bahçeşehir Kolejinin bu yılki Ortaokul Bursluluk Sınavı 22 Şubat ve Lise Bursluluk Sınavı 29 Şubat’ta yapılacak.

Başvuruları Bahçeşehir Koleji kampüslerinden kabul edilmeye başlanan Bursluluk Sınavı; 8, 9, 10, 11. sınıf öğrencileri için 29 Şubat 2019 tarihinde, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri için 22 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı’nda başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilecek.

Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her yerine çocuğa ulaştırmak misyonuyla yola çıkan ve bugün Türkiye’nin 60 ilinde bulunan 128 kampüsünde 78 bini aşkın öğrenciye eğitim veren Bahçeşehir Koleji, uyguladığı eğitim modelleriyle geleceğin dünyasında fark yaratacak bir nesil yetiştiriyor. Bahçeşehir Koleji, farklı disiplinlerin bir arada kullanılabilmesi için gerekli becerileri kazandıran STEM eğitiminin Türkiye’deki öncülüğünü yapıyor. Tüm kademelerinde uyguladığı STEM+A eğitiminin yanı sıra Çift Dilli Eğitim, Master 6, Master Junior, Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM), Kodlama ve Robotik gibi eğitim model ve uygulamalarıyla öğrencilerin bireysel öğrenme stillerine ve çok yönlü gelişimlerine uygun bir eğitim veriyor. Bahçeşehir Koleji ayrıca bu yıl uygulamaya koyduğu “Yapay Zeka Okuryazarlığı” dersiyle Türkiye’de bu eğitimi uygulayan ilk ve tek K12 öğretim kurumu olma özelliğini taşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL