• Geri dön

  • 868 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 338 İşletme görüntülenme


Dağınıklığa son!
Çilek’ten düzen severlere sürgülü dolaplar
Çilek, inovatif tasarımlarıyla yaşam alanlarındaki dağınıklığı minimize etmeye devam ediyor. Çilek tasarımcıları tarafından alışverişi seven gençler düşünülerek tasarlanan dolaplar, sürgülü oluşlarıyla büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca tüm dağınıklığı içine hapsedecek kadar geniş olan dolaplar, bu yönüyle de ebeveynlerin büyük beğenisini kazanıyor.


Tasarımlarıyla yaşam alanlarını şıklık ve düzenle buluşturan Çilek, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği sürgülü dolaplarıyla gençlerin işini kolaylaştırmaya devam ediyor.

Özellikle tasarladığı dolaplarla yaşam alanlarını daha ferah bir görünüme kavuşturan Çilek, son tasarımlarından dolaplarla dağınıklığı minimize ederek hayatı kolaylaştırıyor. İçerdiği bol rafla tüm kıyafet ve aksesuarlarınızı içine sığdırabileceğiniz dolaplar, sürgüleriyle büyük kullanım rahatlığı sağlıyor. Tak çıkar askı sistemiyle kombin yaparken oluşacak karmaşayı minimize eden dolaplar, havalandırma delikleri sayesinde eşyalarınızı nem ve koku gibi etkenlerden koruyor. Özel olarak iki bölmeli tasarlanan çekmeceler, aksesuarlarınızı muhafaza edeceğiniz seçeneklerden birini oluşturuyor.

Siyah, beyaz ve bej rengindeki bu sürgülü dolaplara sahip olup; dağınıklıktan arınmak isteyen herkesi Çilek, mağazalarına bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL