• Geri dön

  • 277 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 190 İşletme görüntülenme


Sonbahar/Kış 2019-20 Koleksiyonu’na siyahın eleganlığını taşıyan Cacharel, deri çantalardan kemerlere, montlardan bilekliklere kadar geniş bir ürün yelpazesiyle dikkat çekici seçenekler sunuyor.

Stil sahibi bir görünüm sunmak için “All Collection” anlayışıyla koleksiyonlarını hazırlayan Cacharel, her tarzla uyum sağlayacak aksesuarlar tasarlıyor.Koleksiyonunda kapitoneli bilgisayar çantalarının yanı sıra tatiller için ufak çantalar da barındıran Cacharel, centilmen bir görünüm isteyen erkekler için şıklığı dinamik çözümlerle bir araya getiriyor. Şemsiye ve eldiven seçenekleri ile kışa özel her üründe siyahtan yana seçimler yapabilmeye olanak sağlıyor.

Cacharel, siyahın asaletini taşırken klasik olduğu kadar aynı zamanda canlı bir tarz sergilemek isteyenler için lacivert ve siyahın birlikteliğine başvuruyor. İtalyan kumaştan ürettiği koyu lacivert takım elbiseyi siyah boğazlı trikolarla kombine etmeyi öneriyor. Gri paltoyu ise yakasına eklediği siyah detay ile daha özgün bir hale getiriyor.

Cacharel’in önerileri arasında, Cacharel Gri Palto (299TL), Cacharel Kemer (199TL), Cacharel Triko (249TL) ve Cacharel Siyah Mont (1499TL) bulunuyor.

www.cacharel.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL