• Geri dön

  • 474 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


2 binden fazla ürün çeşidiyle sezonun en iddialı koleksiyonu!

Centilmen erkeğin tercihi bu ‘yaz’ da Giovane Gentile

Doğallığın tüm bileşenlerini tasarımlarına yansıtan Giovane Gentile, 2019 ilkbahar/yaz koleksiyonunu 35 farklı ülkeden 111 bayisinin katıldığı bir organizasyonda tanıttı. Bayiler, 2000’den fazla opsiyon çeşidini kapsayan 2019 ilkbahar/yaz koleksiyonu siparişlerini verdi.

Zamansız kalitenin ismi Giovane Gentile, 35 farklı ülkeden 111 bayisine 2019 ilkbahar/yaz koleksiyonlarını tanıttı.

Gerçekleştirdiği dev organizasyonda Giovane Gentile, Yeni Zelanda’dan Rusya’ya, Romanya’dan Çin’e kadar 35 farklı ülkeden gelen 111 kişiyi İstanbul’da ağırladı. Rusya, İngiltere, ve Çin gibi ülkelerden gelen bayilerin ilk kez katıldığı organizasyonda Giovane Gentile, siparişlerinde geçen yaza göre %40 oranında arttırdı.

Giovane Gentile Hakkında Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Edition markasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır. Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten, alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL