• Geri dön

  • 1.672 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Geniş ürün yelpazesi ve şık tasarımlarıyla fark yaratan Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde sevgilisini mutlu etmek isteyenlere “Camda Demet” seçeneğini sunuyor. Çiçeklerin mis kokusunun camın sadeliğiyle buluştuğu ‘Camda Demet’ Paşabahçe Mağazaları’nda sizleri bekliyor.

Paşabahçe Mağazaları, bu Sevgililer Günü’nde de yine yanınızda olacak. Paşabahçe Mağazaları en güzel, en özel ve en göz alıcı hediye olan çiçekleri sevdiklerine farklı bir sunumla hediye etmek isteyenler için farklı bir seçenek olan “Camda Demet” vazo serisini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Duyguları doğal ve içten şekilde ifade etmenin en güzel yolu olan “Camda Demet” ürününde çiçeklerin güzelliği camın sadeliği ile buluşuyor. 3 farklı boyuyla satışa sunulan “Camda Demet” ile sevdiklerinize güzel bir sunum eşliğinde anlamlı bir hediye verebilirsiniz. El imalatı olarak üretilen “Camda demet” vazolar,üzerindeki metal delikli kapaklar sayesinde çiçeklerinizi istediğiniz şekilde konumlandırmanızı sağlıyor.

Sevgililer Günü’nde sevdiklerine güzel bir anı bırakmak isteyenler için Paşabahçe Mağazaları’nda, vazolardan şık objelere, her gün kullanabileceği kupalardan el yapımı cam kum saatlerine, kağıt ağırlıklarına kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Paşabahçe Mağazaları’nın geniş hediye alternatiflerini inceleyebilir ve Sevgililer Günü alışverişinizi www.pasabahcemagazalari.com üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL