• Geri dön

  • 289 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 190 İşletme görüntülenme


Simple is The Best” adını verdiği Sonbahar /Kış 2020’21 koleksiyonu ile doğal taş desenlerinin etkileyici sadeliğine yönelen Cacharel, özel bir gömlek veya triko ile samimi bir Sevgililer Günü için dikkat çeken seçenekler sunuyor.

Doğal görünen bir şıklık arzulayan erkekler, 14 Şubat’ta denim pantolonla birlikte kombinlenen gömlekler ile eleganlığı yakalayarak istedikleri görünümü yaratabilecekler. Taş desenlerinin geçişli renk yapılarından yola çıkarak tasarlanan gömlekler, sevginin sıcaklığı ile renklenecek bu özel günle ahenkli bir uyum oluşturuyor.

Seçimlerini takım elbiseden yana kullanacak erkekler, gömlek yerine Cacharel’in minimal desen ve dokulara sahip trikoları ile daha samimi bir görünüm yaratıyor. Doğal taşlardaki renk değişimlerinden esinlenerek siyah ve kahverengiyi bir araya getiren çanta ve ayakkabılar da her kombine uyum sağlayabilecek ürünler olarak dikkat çekiyor.

Cacharel’in önerileri arasında, Cacharel Çanta (1299TL), Cacharel Ayakkabı (1199TL) ve Cacharel Triko (499TL) bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL