• Geri dön

  • 528 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


Küresel ısınmada senin payın ne? 
Legrand doğadan aldığını doğaya geri vermek için fidan dağıttı
Gezegenimizin kaynaklarının sınırsız olmadığının bilinciyle tüm iş süreçlerini yöneten Legrand Grup, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlikte yer aldı. 
Karbon ayak izi hesaplamalarında bireylere ‘küresel ısınmada benim payım ne?’ sorgusunu sordurtan Legrand, küresel ısınmanın en önemli sebebi olan karbon salınımını azaltmak ve doğadan aldığımızı geri vermek için fidan dağıtımı gerçekleştirdi. 

Enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik çalışmalarına yönelik ürün ve hizmetler sunarak, günümüz dünyasının artan küresel sorunlarına dikkat çeken Legrand, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlikte yer aldı.

Etkinlik kapsamında Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) ve ÇEVKO iş birliğinde karbon ayak izi hesaplamalarında bireylere ‘küresel ısınmada benim payım ne?’ sorgusunu sordurtan Legrand, küresel ısınmanın en önemli sebebi olan karbon salınımını azaltmak ve doğadan aldığımızı geri vermek için fidan dağıtımı gerçekleştirdi.
Doğal kaynaklarımızı optimum kullanarak, tüm iş süreçlerini gelecek nesillerin ihtiyaçlarının karşılanmasına ve kalkınmasına imkân verecek şekilde tasarlayan Legrand; faaliyet gösterdiği tüm coğrafyalarda enerji verimliliği ve düşük sera gazı emisyon değerlerine sahip enerji kaynaklarının kullanımına yönelerek, uyguladığı enerji yönetimiyle daha az sera gazı salınımı gerçekleştiriyor.
Ayrıca iklim değişikliği problemiyle büyük tehdit altında olan günümüz dünyasının ihtiyaçlarına kulak veren Legrand, 2013 yılından bu yana tüm fabrikalarında çevrenin ve doğal kaynakların korunmasında büyük önem taşıyan alternatif yakıt ve hammaddeleri kullanıyor. 

Daha fazla bilgi için http://www.legrand.com/EN/reduce-the-group-s-environmental-footprint_13171.html web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL