• Geri dön

  • 1.185 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 463 İşletme görüntülenme


Form Şirketler Grubu iştiraki Form MHI Klima Sistemleri, enerji verimliliği yüksek ve üstün Japon teknolojili VRF ve split klima ürünleriyle Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor.

Form MHI Klima Sistemleri, Tekirdağ’da bulunan Trakya’nın tek şehir hastanesinin hava konforunu Mitsubishi Heavy Industries marka VRF ve split klimalarla yükseltiyor.

Mitsubishi Heavy’nin kapalı mekanlara verimli iklimlendirme çözümleri sunan VRF ürünlerinden 270 adet duvar tipi, 24 adet yüksek statik basınçlı kanallı tip, 4 adet kaset tipi olmak üzere toplam 298 adet iç ünite kullanıldı. Bununla birlikte projede toplam dış ünite kapasitesi 2,250 kW olan 56 adet dış ünite kullanıldı. Proje kapsamında enerji verimliliği ile ön plana çıkan 13 adet Mitsubishi Heavy split klima ürüne yer verildi.

Yüksek verimli ve son teknoloji iklimlendirme cihazları özellikle hassas bir soğutma sisteminin gerekli olduğu radyoloji, anjiyo, röntgen odalarının yanı sıra elektrik ve trafo odalarında da kullanıldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL