• Geri dön

  • 294 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 328 İşletme görüntülenme


Hayallerinin peşinden koştular

Hayatın tadını doğa ile iç içe olmakta bulan kamp ve karavan tutkunları bu ikincisi düzenlenen Camp & Caravan İstanbul Fuarı’nda hayallerinin peşinden koştular. Çekme karavan, motokaravan, aydınlatma ve yaşam üniteleri, güneş enerjisi panelleri, uydu sistemleri ve ısıtma - soğutma gereçleri tanıtıldığı fuar, bu yıl 24 bin 816 doğa aşığına ev sahipliği yaptı.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen Camp & Caravan İstanbul Fuarı, bu yıl da birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Hayata doğa penceresinden bakan 24 bin 816 ziyaretçisini ağırlayan fuar, 100’ün üzerinde firma ve 200’ü aşkın markanın kamp alanları, kamp tekstil ürünleri, yaşam üniteleri ve set ekipmanlarına ilişkin yeni ürünlerine sahne oldu.

Kamp ve doğa tutkunlarının her türlü ihtiyacını karşılıyor

Karavan kullanıcıları, kamp ve doğaseverlerin merakla beklediği fuar, bu yıl da katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. 20.000 metrekarelik alanda çekme karavan, motokaravan, aydınlatma ve yaşam üniteleri, güneş enerjisi panelleri, uydu sistemleri ve ısıtma - soğutma gereçlerinin tanıtıldığı fuar, kamp ve doğa tutkunlarının her türlü ihtiyacına karşılık verdi.

Doğa tutkunu ünlüler maceralarını paylaştı

Yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin adeta akın ettiği fuar birbirinden özel etkinliklerle de göz doldurdu. Doğa tutkunu ünlüler “Özgülük Yolda” isimli etkinlikte maceralarını paylaşırken, KAMPEREST ekibi ise “Yeni Başlayanlar İçin Kamp & Karavan”, “Çevre Kirliliği Oturumu”, “Minimalist Kampçılık Eğitimi” ve “Çadır Kurma Yarışması” düzenledi. Fuarda ayrıca Evimdoğa ekibi Doğancan Kefeli öncülüğünde “Doğaya İlk Adım” ve “Kamp Yeri Seçimi” isimli etkinlikler gerçekleştirdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL